hyr en dildo? nejtack

När jag för första gången såg Rent A Dildo var jag helt övertygad om att det var en ploj eller skämt av nån sort. Det har ju blivit en gigantisk industri för att hyra saker via nätet (tydligast med DVD-filmer) och jag gissade att det här var en satir. Den uselt photoshoppade bilden på framsidan ökade på denna uppfattningen.

Men enligt vad jag läst och hört runt om på nätet är det här på riktigt!

Alltså, skulle någon vid sina sinnens fulla bruk vilja hyra en dildo? Speciellt en dildo som man inte har minsta koll på var den varit? Tänk om den legat i tre dagar bredvid kattlådan innan den skickades tillbaka? De flesta människor hade tillräckligt stora bekymmer med att spola tillbaka en sabla videofilm på tiden då det begav sig. Ska de dessutom förväntas tvätta av en dildo? Det står på sidan att de tvättar av dem centralt, men det kan ju ifrågasättas med tanke på den bristande arbetsmoral (och bristande etik) som de flesta företag odlar idag.

Nej, även om jag ger mitt stöd till de flesta mer eller mindre knasiga idéerna hoppas jag innerligt att det jag hört och läst om att det här är ”äkta vara” är felaktigt, och att det verkligen är en ploj.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!