ge mig lurv och kurvor!

Jag har mellan mina olika sysslor jag åtagit mig idag roat mig med att surfa snusk. En enkel och rätt oskyldig sysselsättning.

Men jag känner nu att jag är så himla trött på nätporr. Jag är speciellt trött på alla skinnklädda skelett utan könshår som 98% av nätporren består av. Jag är trött på samma gamla utslitna porrklyschor med sjuksköterskor, lärare, vägarbetare, brandmän och kableltv-reparatörer. Jag är trött på alla fånig mjukporr som försöker vara ”konstnärlig” och som innehåller nyss nämnda dötrista kvinnor som mest får mig att tänka på svältoffer från Namibia.

Och som jag tidigare gnällt om, när man försöker hitta lite riktigt kvinnor, vad får man då? Fetisch-sidor. Ät-fetischer. Hår-fetischer. Inga riktiga kvinnor där heller, utan bara nånting som ska tillfredsställa en viss typ av fetisch.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!