tro det eller ej

men jag tycker faktiskt om även tunna tjejer. Förutsatt att de är ”naturligt” tunna och inte svultna vilket jag tycker de flesta modeller är. Hur definierar man en naturligt tunn tjej? Kan man inte se revbenen och hon ändå är tunn, då känner jag att hon är ”naturligt” tunn. Det är när man ser revbenen som jag ofta får svält-vibbarna.

Så, det var därför skoj när jag hittade en omgång bilder med den här tjejen tidigare idag. Väldigt snygg tjej, även om jag tycker att hon inte borde ha kört med helrakat. En ansad liten busken tror jag hade varit sexigt på den här tösen.

För er som vill ha hela uppsättningen med bilder tog jag och zippade ihop dem. Ladda hem dem härifrån

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”tro det eller ej

  1. sven

    Mycket snygg. Men jag håller inte med om rakningen. Det är snyggt när det är helt slätt tycker jag.

    Svara

Skriv en kommentar!