min kuk är en luftpump

nu är det min tur att ha en ganska bisarr sexdröm!

Häromkvällen hade jag en dröm om mig och min sambo. Jag minns inte hela drömmen i detalj, och mina drömmar har en tendens till att göra logiska skutt rätt ofta, men så här gick det ungefär till:

Jag och min sambo skulle bestiga Mount Everest. Vi var klädda ungefär som klassiska alpinister från 30-talet, men vi hade modern utrustning och syrgas. Det gick mycket fortare att klättra uppför berget i min dröm än i verkligheten, var ungefär som att knalla uppför en brant backe.

När vi väl kommit upp till toppen och njuter av utsikten inser vi att vi har slut syre och kommer att dö där. Så, min sambo föreslår ett sista knull, att jag bestiger henne efter att ha bestigit berget så att säga. Sagt och gjort, av med brallorna och jag tar henne bakifrån och njuter av kuken inne i henne samtidigt som den hisnande utsikten. Vetskapen om att vi alldeles strax kommer att dö av syrebrist sätter dock lite sordin på stämningen, men man får göra det bästa av det hela.

När det är över och jag planterat en bautasats inuti henne upptäcker hon på nåt vänster att man kan använda min kuk som ett slags pump för att pumpa luft ur mina öron. Fråga mig inte hur det går till, eller hur vi upptäcker det i drömmen, men tydligen funkar det. Hon använder min styva snopp som en sån där gammaldags handpump, och ur mina öron pyser det luft som vi kan använda till att fylla våra tomma syretankar med.

Givetvis var det otroligt skönt eftersom hon runkade mig samtidigt som hon pumpade syre ur öronen på mig. Gissa om jag vaknade med ett hejdundrande stånd i morse? 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”min kuk är en luftpump

  1. Emma

    Haha, det var den härligaste dröm jag hört. Vad gör man om man vet att man ska dö? Knullar. Självklart! Speciellt också i isande kyla, fast antog att du inte kände den i sängen?
    Har du inga fler sexdrömmar att berätta om, eller bara andra knasiga? Alltid kul att höra andras drömmar, speciellt så här detaljrikt =)

    Svara

Skriv en kommentar!