lyckliga paret får gästspel

Läste precis om hur Lyckliga Paret äntligen fick till sin trekant, komplett med en tydligen otroligt skön dubbelmacka.

Därmed kände jag att jag också ville uppdatera er på mig och min sambos planer på liknande saker. Under de senaste månaderna har det varit lite surt mellan oss rent sexuellt. Jag vet inte riktigt vad som hänt, men mycket stress och oro för andra saker har fått sexlusten att dras ner på sparlåga. Det enda knullandet har varit de regelbundna (och riktigt tråkiga) knullen som är enbart för att få bort den värsta udden.

Men nu börjar vi hitta tillbaka till sexet igen. Det blev extra intressant eftersom nånting lossnade inom mig, och jag insåg att mitt tjafsande kring våran egen trekant egentligen var ganska onödig. Jag insåg att det är ju bara sex – ett trevligt knull – och inte en invasion av Ryssland eller ens något som behöver gå utanför just den enda gången. Dessutom, jag blir så otroligt upphetsad av tanken på att se min sambo med en annan tjej. Eftersom jag själv har relativt kort uthållighet rent sexuellt gillar jag också tanken på att ligga nöjd efter min orgasm och se på när de leker med varandra. En klart trevlig tanke.

Vi hade ju en kandidat, men av diverse orsaker föll det igenom. Därmed letar vi nu efter en ny kvinna som kan potentiellt bli den som tar min trekants-oskuld. Vi pratade lite om det alldeles nyss, och personligen har jag inget emot en lite mognare kvinna. Usch, låter så tokigt att säga så. När jag menar mognare kvinna menar jag en som är kanske tio år äldre än mig och min sambo, dvs i de sena 30 ungefär. Vi har båda fått intrycket av att äldre (usch, nu kom den där kantiga beskrivningen igen) kvinnor är mer stadgade i sin sexualitet, och inte lika vilda och spretiga som oss ungdomar. Att jag själv dessutom har en viss fantasi om en äldre kvinna gör inte tanken mindre attraktiv direkt…

Nu är det ju dessutom så att min sambo har ju fått tresex TVÅ (!) gånger innan vi träffades. Därmed måste jag ju försöka hinna ikapp 😉 Hon erkänner villigt att en av dem var dock rätt misslyckad, men ändå… två gånger är inte fy skam.

Vi har också pratat om en extra kille som uppföljare till nästa trekant. Jag är inte emot det konceptet heller, en återkommande fantasi i mina (väldigt få) runksessioner är att dubbelmacka min sambo. Men det är än så länge skjutet på framtiden, jag går tyvärr in i den där typiskt manliga försvarsställningen när det börjar pratas om extra karlar i sovrummet. Tyvärr, det är lite barnsligt och osäkert av mig, men av nån anledning ser jag inte kvinnor som ett hot utan snarare en bonus. Jag jobbar dock på det! Ständig förbättring är mitt mål.

För att runda av, om nån av läsarna här är en ”äldre” kvinna (dvs i slutet av det tredje decenniet av existerande) så kanske du vill höra av dig, och vi kan se om vi finns i samma geografiska del av det här landet, och efter det se om personkemin över nätet funkar. Email finns under ”Om Klumpesnusk”.

UPPDATERING: Min sambo korrigerade mig, hon har faktiskt haft trekant hela tre gånger innan hon träffade mig. Där ser man. Jag fick min fantasi satt i gungning när hon berättade lite om dem också 🙂

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!