Återigen…

så påpekar jag att jag inte är död!

Det är bara alldeles för mycket saker som tar vid i ”verkliga livet” och det gör att det inte finns lika mycket utrymme för snuskiga tankar eller att skriva om dem i den här bloggen. Jag och sambon försöker hitta ett nytt ställe att flytta till — omväxling är dagordningen för oss numera eftersom våran nuvarande bostad är lite för dyr för oss. Men vi är positivt inställda till att hitta nåt som vi trivs med i detta avlånga land. Det finns ju så mycket vackert och inspirerande, från Skåne i söder till hela norrland med sina vidsträckta urskogar.

Dessutom har vi haft besök av gamla vänner de senaste dagarna, och då har det inte riktigt funnits läge för att skriva snusk här 🙂

Mina tankar går dessutom på i gamla spår. Funderar mycket på det här med nakenhet och varför det fortfarande är så tabu. Jag känner mig än mer som en fyrkant som förväntas passa in i en rund värld vad gäller det här med kroppsuppfattning och olika sociala tabun. För var dag som går övergår jag mer och mer att förändras i mitt tankesätt kring ganska mycket. Jag övergår mer och mer från den ingjutna uppfattningen att man måste begränsa sig själv och sin omgivning till att bli mer hedonistisk — att uppmuntra utforskning och frihet av sin miljö, snarare än att sätta gränser baserade på någon annans åsikt än sin egen. Mer och mer blir jag övertygad om att religion är orsaken till mycket av den smärta som människor upplever i sin vardag. Religionen har kvävt friheten under tvåtusen år av förtryck och begränsning, och istället för att uppmuntra till frihet och utveckling har den lagt sig över mänskligheten som en mental istid. Mycket sorgligt.

I sommar vill jag åka till en nudiststrand. Jag har aldrig varit på en sån förut, och de senaste åren har jag utvecklat ett sug efter att vara naken i sociala omständigheter. Jag vill till viss del befria mig från det fängelse som kläder är, och uppskatta en naken kropp för vad den är – en vacker sak som man inte ska skämmas över oavsett hur man ser ut under kläderna. Jag köper inte den sensationalistiska Aftonblaskan-åsikten att nudiststränder är ställen som uppmuntrar till ”omoraliskt” beteende och diverse sexuella avvikelser.

Nej, lite social nakenhet tror jag skulle vara trevligt i sommar. Gärna lite sex i en skog nånstans också, jag har nämligen aldrig haft sex utomhus och jag tror det skulle vara rätt mysigt.

Andra tankar är kring ett annat gammalt spår: Det här med kroppshår. Jag har suttit och surfat runt och blivit lite trött på alla dessa renrakade små tonårstjejer. GE MIG KVINNOR ISTÄLLET! Därmed styrde jag min webläsare mot diverse ”håriga” ställen på nätet, och då fick jag samma sak fast på andra sidan av spektrumet. Istället för ”normala” (eller vad man nu ska kalla det?) kvinnor har själva hårigheten blivit en fetisch. Jag tänder inte på hårigheten i sig, men det är det man får när man kikar på de ställena. De sajterna är precis lika mysko för mig som de som presenterar slätrakade tonårsskelett – fast åt andra hållet.

Jag minns hur jag hade den goda turen att dela bastu med en äldre kvinna. Det var massor med år sen, jag kan inte ha varit mer än 16-17 år på sin höjd. Men jag delade bastu med den här kvinnan som garanterat var minst tre gånger så gammal som mig, och jag minns fortfarande hur vacker hon var. Hur otroligt ÄKTA hon var. Komplett med lite rynkor men med ett glatt leende och en positiv attityd till det mesta. Hon skämdes inte över hur hon såg ut, med ett hår som påminde om salt&peppar, och med lite bilringar runt magen och lätt hängiga bröst – hon var verkligen vacker i sin utstrålning av självförtroende och vishet.

Kanske är det den självsäkerheten och skönheten jag letar efter i mitt desperata surfande? Jag har aldrig varit speciellt förtjust i påstådda nittonåriga ”teens” utan har velat ha kvinnor! Riktiga kvinnor! Gaah, var finns de bland alla snusksidor på nätet? Var man än söker förvandlas bara jakten på skönhet till nån märklig fetisch. Söker man efter mogna kvinnor hittar man bara sidor proppfulla med gamla mormödrar som sätter på varandra med strapon. Där är det åldern som har blivit fetischen. Samma sak om man letar mulliga kvinnor, då hittar man sjukligt överviktiga människor som t.o.m. jag finner ganska avtändande. Oftast sitter de helt apatiska i nån soffa med en pizzabit i ena näven och en varmkorv i den andra. Vad är det med detta antagande att mulliga kvinnor har nåt slags matfetisch? Eller är antagandet att de som gillar sånt också har matningsfetisch? Weird.

Nej, jag efterlyser lite mer ”äkthet” (i brist på bättre beskrivning) inom snuskvärlden idag, för jag är trött på att bara hitta den mysko fetischen efter den andra.

Äkthet och riktiga kvinnor är min fetisch, och än så länge har jag inte hittat nån snusksajt för den.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Återigen…

  1. Fantasia

    Jag håller verkligen med dig. Fram för mer naturliga kroppar, utan plastfyllningar och lila peruker på fittan. *L* Lite hår (med måtta) och hull är bara trevligt.

    Svara

Skriv en kommentar!