analsex i en dröm

Häromkvällen fick jag höra om en lite smått bisarr dröm som min sambo haft.

Vi är nämligen båda två rätt nördiga av oss, och ett av våra favoritprogram på TV är Mythbusters som går på Discovery Channel. Faktum är att vi ser väldigt lite på TV rent generellt, men just Animal Planet och Discovery Channel är våra två favoritkanaler, och är vanligtvis de kanaler som vi hittar nåt skojigt på.

Mythbusters är för er som inte känner till det ett fantastiskt underhållande och beroendeframkallande program där de två programledarna Adam och Jamie (tillsammans med några underhuggare) ger sig ut och använder vetenskap för att knäcka olika mer eller mindre vanliga myter som florerar. Fantastiskt underhållande, och man lär sig massor samtidigt.

Men iaf… Häromkvällen hade min sambo haft en ganska våt sexdröm. I drömmen var jag Adam (den galnare av de två programledarna) och hon ville att jag skulle knulla henne i analen. Visst, det är ju alltid lite trevligt, men tydligen hade jag (Adam alltså) sagt att han dumpade alla tjejer som han hade analsex med. Eller om det var att alla tjejer dumpade honom? Jag minns faktiskt inte.

Enligt min sambo var dock drömmen väldigt, väldigt tydlig och inte sådär dimmig som drömmar ofta är. När hon vaknade var hon tydligen fruktansvärt kåt….

”Very Nice!” som Borat skulle sagt.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”analsex i en dröm

 1. SwedishTeen

  Jisses!

  Det var mig en märklig dröm 😀 Men ack så cool!
  Och Mythbusters är ju lätt det bästa programmet som finns!

  Sådana där drömmar som är tydliga känns nästan verkliga ut och man blir helt paff när man vaknar upp och märker att det bara var en dröm.

  Senast jag hade en sådan dröm publicerade jag den på bloggen (och du har redan kommenterat!):
  http://www.swedishteen.nu/2006/12/i-drmmarnas-vrld-kan-allt-hnda.html

  Längtar tills nästa grymma dröm kommer!

  Svara
 2. J

  Mythbusters äger!

  Haha rätt udda dröm. Själv har jag också drömt om en ur Mythbusters (Jamie), jag var fast i hans skägg och var på väg att ramla ner. Jag var otroligt liten jämfört med honom. Var dock inte så kåt när jag vaknade.

  Svara

Skriv en kommentar!