jag är inte död!

… jag lovar!

Däremot har skrivandet fått finna sig i att det blir en lågsäsong nu när solen skiner och sambon är hemma igen. Tankarna kring sex och snusk har inte varit speciellt aktiva, och därför finns det inte så mycket att plita ner här i bloggen. Jag fick dessutom en fantastisk avsugning häromdagen, och det är mest när jag är kåt som tankarna kring sex sätter igång. Mao, är jag tillfredsställd är tankarna inte så aktiva.

Istället bjuder jag på lite snuskiga bilder i väntan på att tankarna ska veva igång igen. Jag hittade nämligen fler bilder på tjejen som syns däruppe *pekar* och tänkte dela med dem till er eftersom jag tycker de är grymt sexiga.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “jag är inte död!

  1. mysla

    Kul att du gillar bilder på ”vanliga” tjejer och inte såna pinnsmala modeller man oftast ser annars. 🙂

    Svara
  2. JR

    Hååler med föregående ”talare”. Mer kvinnligt än så här kan det knappast bli…

    Svara

Skriv en kommentar!