Ansiktssprut

En sak som är nästan standard i porrfilmer är att avslutningen på knullandet består i ett muskelberg som sliter tag i bruden han precis satt på och lägger en stor fin blöt sats över hela hennes ansikte.

Urk, säger jag om sånt.

Jag skulle vilja resa tillbaka i tiden och skjuta den porrfilmsproducent som först hittade på den här grejen. Det var säkert nån flint gubbe som producerade porr i slutet av 70-talet som försökte vara lite nyskapande, och kanske lite extra vulgär och tyckte att hans skådespelare skulle lägga satsen mitt i brudens fejs.

Jag tycker inte om det. Det är inte sexigt, det är inte snyggt och det är inte det minsta upphetsande om man har den minsta koll på hur sex funkar. Det påminner för mycket om dominanta karlar som använder sex som ett slags dominanssätt – ”nu ska jag spruta min sats över hela ditt ansikte, och du ska gilla det!” osv.

Absolut minst av allt tycker jag om hur det har blivit så standardiserat i porrfilmer. Det är undantag snarare än regel att porrfilmer avslutas med nåt annat än en stor sats rakt över nån spinkig tjejs nylle.

Extra sorgligt finner jag det hur porrfilmsskadade tonåringar försöker leva upp till myten om att alla gillar ansiktssprut. Tjejer går med på det för de tror att killar vill göra det, och killar gör det för de har blivit matade med myten om att tjejer gillar det.

Personligen tycker jag det är ganska disgusting.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Ansiktssprut

 1. SwedishTeen

  Håller med till fullo. Det är inget vidare med ansiktsprut.

  Om jag tittar på min egna lilla porrgömma kan jag konstatera att de filmer/klipp som jag gillar bäst inte innehåller ansiktsprut (både straight och bögporr).

  Svara
 2. Gustav

  Ansiktsspruten i porrfilmer är ju minst sagt förnedrande. Dock anser jag inte att det finns något förnedrande eller vulgärt i ansiktssprut som sådana. Som kille kan jag dra en paralell till att slicka en tjej. Om det i stundens hett går för henne och hon får en våt fontänorgasm mitt i mitt ansikte, så känner jag mig varken förnedrad eller äcklad. Snarare så skulle det väl upplevas som ganska osexigt och avtändande för tjejen om jag varje gång som hon började närma sig orgasm kastade mig undan och slutade slicka. Jag tror att de flesta håller med om att en kille som får en fontänorgasm i ansiktet inte är förnedrad. Om vi däremot vänder på scenariot och låter en tjej suga av en kille så är det ganska naturligt att satsen hamnar i hennes mun eller ansikte. Ett ansiktsprut kan vara världens mest naturliga sak och ett resultat av fysikens lagar. Det behöver absolut inte ha någonting att göra med porrfilm eller dominanta män. Som kille tänder jag inte särskilt på att en tjej får min sperma i ansiktet. Vad som däremot är avtändande är tjejer som skyr sperma som om det vore något onaturligt och äckligt…

  Svara
 3. klumpesnusk

  Gustav: Jag instämmer helt och hållet. I ”stridens hetta” tycker jag inte det gör nåt om man blir lite kladdig, och jag har absolut inget emot det. Det är naturligt och som du säger, fysikens lagar. Bland det bästa som finns (för oss killar) är t.ex. en tjej som inte är rädd för att svälja, och likaledes får man som kille tolerera vätskor i ansiktet när man dyker efter ostron.

  Det som stör mig med ansiktsspruten i porrfilmer är hur mekaniska och totalt osexiga de är. Det är som att se två robotar, det har inget med erotik att göra och har bara med nån slags märklig spermafixering/mansdominering/förnedring att göra.

  Svara
 4. klumpesnusk

  Kitten: Det är helt och hållet upp till vad var och en tycker om. Personligen tycker jag extremt illa om det och att det är extremt tråkigt, men om det får dina trosor att börja snurra så good for you.

  Svara

Skriv en kommentar!