alla bröst är naturliga, förutom de med silikon

jag har precis suttit och surfat runt bland mina vanliga snuskbloggar och liknande. Plötsligt dyker en tanke upp i mitt i övrigt rätt tomma huvud.

Det är det här med att sidor som annonserar stora tuttar oftar gör anspelningar till att de är ”all-natural” och liknande. Det är intressant också, för jag tror aldrig jag sett en sida för de som gillar små tuttar göra samma anspelningar. Där kallas de för ”petite” och liknande, men man talar inte om att de är precis lika naturliga som de gigantiska bomberna på andra sidor.

personligen anser jag att bröst är naturliga oavsett storlek. Undantaget är nog om man pumpat dem fulla med silikon i värsta Lolo Ferrari-stilen, men så länge man inte gjort nåt extra arbete på tuttarna är de naturliga. Jag är en sån kille som inte fokuserar på bröstens storlek som primär metod att uppskatta kvalitén, utan kan njuta av att se ett vackert par med små myggbett på en söt tjej lika väl som ett par stora fina meloner som mjukt guppar i brisen.

Alltför många killar tror jag fokuserar enbart på storleken, och därmed förvandlas nånting vacker till nånting som lika gärna kunnat komma ur en pump. Bröst är vackra, och störst är inte alltid nödvändigtvis det bästa. Men så länge man har sina naturliga bröst tycker åtminstone jag att de är godkända – jag är inte så förtjust i pumpade silikontuttar.

Silikontuttar är litegrann som nazister – de dansar inte, de ler inte, de sjunger inte – de bara stirrar en i ansiktet och är otrevliga.

Och nu, en bild på en snygg tjej som inte har speciellt mycket med inlägget att göra förutom att jag tycker det är en sexig tjej och att hon faktiskt har fina bröst 🙂

Läs även dessa inlägg:

11 reaktion på “alla bröst är naturliga, förutom de med silikon

 1. bless

  ”Silkontuttar är som nazister – de dansar inte, de ler inte, de sjunger inte – de bara stirrar en i ansiktet och är otrevliga.” Det är en av de allra underbaraste meningar om bröst jag någonsin har läst. Så genialiskt och kärleksfullt formulerat. En njutning att läsa det =)

  Svara
 2. Mr.T

  Jag kan förstå om man vill göra ett ingrepp om man t.ex. varit tvungen att ta bort ett bröst eller två p.g.a. te.x. cancer, jag kan förstå det om man har väldigt ”fula” bröst då tänker jag primärt på form och inte storlek. Det förutsätter att man gör så naturligt formade bröst som det går..

  Jag kan INTE förstå de som gör extrema porrpattar som ser ut som man klämt in en handboll i varje tutte, ett exempel är:
  http://www.summerglamourmodell.se/
  Hon är ful som stryk om ni frågar mig, och jag syftar speciellt på hennes s.k. bröst, observera att detta mest är för att visa på ett otroligt osmakligt exempel på porrpattar..

  Svara
  1. Lisa

   Men du Mr. T, det är inte speciellt snällt att kalla någon ”ful som stryk” oavsett vad man tycker om hennes bröst. Förhoppningsvis kommer hon aldrig att se detta, men det är fortfarande inte okej att klanka ner på andras utseende på ett sådant sätt. Man tycker olika, och det är inte bättre att kalla Summer Glamourmodellen ful och osmaklig än det är att kalla en småbystad tjej ful och osmaklig.

   Svara
  2. Blanka Blad

   Jag instämmer med Lisa och går än längre, jag tycker det är rent oförskämt säga så om någons utseende.

   Du har i flera kommentarer skrivit att du känner igen dig i Klumpesnusks tankegångar. Att Klumpe skulle kalla någon ful som stryk är för mig otänkbart.

   Svara
 3. Mr.T

  Jag får väl be om ursäkt, jag min andemening är att det inte är vackert med den typ av bröst enligt min smak. Jag vill påpeka att jag mer eller mindre skrev detta också:

  ”Hon är ful som stryk om ni frågar mig, och jag syftar speciellt på hennes s.k. bröst, observera att detta mest är för att visa på ett otroligt osmakligt exempel på porrpattar..”

  Alltså menar jag att när man går till extrema bröstinplantat, läppförstoringar o.s.v. så är det inte vackert ej heller naturligt.. Min mening är inte att såra tjejen mer att peka på att det kanske mest är fjuniga tonårsgrabbar som går igång på denna typen av bröst (jag har också varit 14).. Jag vill verka för att vi är människor och att vi ser olika ut men alla är vi vackra, även ”Summer” dock ej i mina ögon.. men det är ju så att alla kan inte gilla allt.

  Det är möjligt att Klumpe inte skulle kalla någon ful som stryk men det är nog fullt tänkbart att han inte går igång på allt..

  Jag retar mig väl bara på de s.k. idealen som jag tycker är helt skruvade..

  Svara
  1. Lisa

   Först och främst: idealet? Det är inte ideal att ha stora, uppenbart opererade bröst och har inte varit det på ett tjugotal år. Det är inte ideal att ha blonderat hår, och det är inte ideal att ha rosa läppstift och se allmänt ”porrig” ut. Faktum är att tjejer som ser ut så dagligen får kommentarer som liknar dina, om hur hemska de ser ut och hur äckliga de är.

   Det är precis lika okonstruktivt att vara elak mot en tjej för att hon är för tjock eller för smal, för tillfixad eller inte tillräckligt tillfixad, har håriga underarmar eller slätrakat underliv.

   Du tycker inte att det är vackert. Okej, säg det då istället för att hänga ut en speciell tjej för att vara ful som stryk och säga saker som ”hennes s.k. bröst”. De är hennes bröst, inte så kallade bröst utan hennes bröst. Hon är ingen sak, hon är inte idealen utan hon är bara hon själv. Man har inte mer rätt att vara elak mot en tjej för att hon är opererad eller på något annat sätt går emot ens estetiska preferens.

   Bloggerskan Fanny skrev ett par inlägg om detta, läs gärna om du har tid/lust.

   http://www.arsinoe.se/?p=22333
   http://www.arsinoe.se/?p=20039

   Svara
  2. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag tycker de flesta kvinnor är attraktiva på sitt sätt, och går igång på väldigt mycket. Hon i länken var inte min smak, men jag skulle aldrig kalla henne ”ful som stryk” eller liknande.

   Hon är en människa precis som alla andra, och hon får göra precis vad hon vill med sin kropp samt leva sitt liv hur hon vill. Att hon inte tilltalar mig är helt okej, jag tror inte att jag tilltalar henne heller och så är det med mångfald 🙂

   Se det här som en lärdom att vara lite mer nyanserad med dina uttryck i framtiden. Fortsätt gärna uppskatta allt det vackra, men förstå också att bara för att något inte tilltalar dig betyder det inte att andra kan finna det extremt attraktivt.

   Sist men inte minst, ha en fortsatt god jul!

   Svara
 4. Mr.T

  Fortfarande så var det ett EXEMPEL på vad JAG anser vara ”fult som stryk”! Inte tjejen som person!

  Detta har tydligen för din del kommit att handla om just mitt exempel…

  Jag ville bara visa på att jag inte gillar det som jag kallar ”porrpattar” och inte bröst. Det är min åsikt och den står jag för.

  Jag måste säga att det är trist att hela denna ”debatten” har kommit att handla om det exempel som jag presenterat istället för det som var själva andemeningen men men… jag ska dra mig tillbaka till min mörka håla kanske rösta på SD nästa val för så dum i huvudet är väl jag i dina ögon..

  Svara
 5. Mr.T

  Tack Klumpe, jag har som sagt förmodligen samma tycke och smak som du beträffande kvinnor.

  Jag skall försöka låta bli att gå till ”personangrepp” i mina inlägg.. jag har dock lite svårt för det eftersom jag är fet… och då har man fått vänja sig vid att bli attackerad från alla j*vla håll och kanter… därav min bitterhet…

  God Jul på dig själv..

  Svara

Skriv en kommentar!