rasböjelser eller hur man nu ska beskriva det

Så, jag sitter här hemma i min ensamhet och stumblar samt låter hjärnan gå på tomgång. För er som inte upptäckt Stumbleupon ännu rekommenderar jag starkt att börja delta i detta community. Om ni tänker på t.ex. Lunarstorm när jag nämner community så bör ni tänka om. Stumbleupon är ett slags kombinerad gemenskap för att upptäcka nya spännande websidor (medelst ett verktygsfält som installeras i webläsaren, där man ger Tumme Upp åt siter man gillar och Tumme Ner för såna som inte faller en i smaken).

Stumbleupon är dessutom ett suveränt sätt att hitta spännande snusk oavsett vilken läggning eller smak man har. Ja, jag finns där nånstans men ni får hitta mig på egen hand 🙂

Men hursomhelst. Jag sitter här med huvud som får surra på egen hand och klickar mig fram mellan alla möjliga typer av hemsidor på nätet. Inte bara snusk, utan även andra ämnen som t.ex. filosofi eller grafisk design. Ja, det kanske är svårt att tro men jag har intressen bortom sex och snusk!

Hjärnan funderar på egen hand, och jag märker hur den börjar fundera på det här med olika typer av tjejer.

(Man har ju olika böjelser, och jag måste erkänna att om man är t.ex. bisexuell så öppnar det ju upp många fler möjligheter. Men jag själv är rätt strikt heterosexuell – på Klein-skalan skulle jag nog hamna nånstans mellan 1 och 2, vilket är ungefär de flesta normala killar.)

Killar gillar ju olika typer av tjejer. En del gillar rödhåriga, en del blondiner, en del brunetter. En del gillar rakat, en del gillar hårigt, en del gillar långa tjejer, en del gillar korta tjejer. Så pågår det även när det kommer till etniskt ursprung. Raser, skulle nog de flesta kalla det även om jag själv tycker enormt illa om ordet och får lite lätta nazi-vibbar när jag hör det. Etniska tjejer är också ett tokigt uttryck och ger mig dåliga vibbar av viktorianska tider när européer och amerikaner ansåg sig själva överlägsna alla andra folkslag och inte var sena att utnyttja det med våld.

Anyways, jag har lite svårt att samla tankarna. Poängen jag försöker göra är att jag har upptäckt en begynnande svaghet för mig vad gäller svarta kvinnor. Återigen uppstår den där knepiga definitionen, får man politiskt korrekt kalla dem svarta? chokladfärgade? afro-amerikanska? afro-europeiska? Usch, knepigt. Men jag har de senaste dagarna upptäckt en begynnande böjelse för just den typen av kvinnor.

Jag och sambon pratade lite om det för några månader sen, och min sambo sa något som fascinerade mig. Hon sa att hon tyckte svarta kvinnor var otroligt vackra i de flesta fall, men inte skulle vilja ha sex med någon. Det förvånade mig eftersom hon sällan uttrycker en begränsning i sin sexualitet. Så jag frågade varför, och fick svaret att hon tyckte ”deras kön såg konstiga ut”. Jaja, alla tycker vi olika 🙂

Alla har ju olika böjelser och fascinationer, men jag känner att för min egen del vore det intressant att ha sex med en svart kvinna. En riktigt svart kvinna alltså, inte en chokladfärgad blandning. Det skulle vara fascinerande att se min egen krämvita kuk försvinna in mellan de där mörka blygdläpparna. Faktum är att det skulle säkert vara fascinerande att se en svart karl sätta på min sambo (en fantasi som jag vet att hon vill förverkliga nån gång) och låta sin svarta kuk försvinna in mellan hennes ljusrosa blygdläppar.

Givetvis har jag en fin bild som illustrerar min uppfattning om en riktigt vacker svart kvinna. Det enda jag finner riktigt avtändande är porr med kondomer. Är jag ensam om att tycka att det är fruktansvärt fult?

11

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”rasböjelser eller hur man nu ska beskriva det

 1. Emma

  Det är något jag tänkt på också. Att ha sex med en svart kille, endast för att jag tycker kontrasten mellan hudfärgerna är så hett. Har inte hänt ännu men tills det gör det får man väl använda lite fantasi! =)

  Svara
 2. Fantasia

  För mig spelar nog inte färgen någon roll (eller könet). utan det är personen som är viktig. Man eller kvinna, vit eller svart, asiat eller arab… det spelar ingen roll. *L*

  Svara
 3. seXorgasmaTron

  Jag måste genast testa StublemUpon, verkar vara ett självklart alternativ för den som letar men inte hittar. =)

  Bilden är underbar, vacker!

  Ang. kondomer så behöver det inte vara avtändande, jag menar, det finns ju självlysande kondomer, det är fräckt, jag lovar! =)

  Svara

Skriv en kommentar!