mer blandade bilder

Jag har inget direkt tänkvärt att skriva om, därför blir det mer bilder. Dock är jag öppen för förslag av inlägg, det är alltid intressant att vända huvudet efter nåt man inte riktigt kommit på själv.

Men nu, bilder!

En mycket sexig tjej som jag hittade två bilder av nånstans. Det här är precis underbar mullighet anser jag, och de där byxorna/vad man nu ska kalla det i första bilden tycker jag är underbar. Varför har inte fler tjejer på sig såna kläder? Fast skippa överdelen, låt tuttarna guppa fritt 🙂

Här är ett exempel på vad jag tycker är en riktigt lagom hårig fitta. När man söker efter håriga fittor hamnar man oftast på olika hår-fetisch sidor, där de letat rätt på riktigt, riktigt håriga tjejer eftersom det är själva håret som är fetischen och inte att man vill se ”naturliga” tjejer. Men den tjejen är nog rätt naturhårig, kanske lite ansad. Väldigt snyggt dock.

En mysig liten sprutbild. Tyckte den var lite gullig, och skiljer sig från de typiska porrbilds ”nu ska vi täcka hennes ansikte i sperma”-bilder som jag tycker själv är så förbannat tråkiga. Vill verkligen tjejer ha ansiktssprut? Jag vet att min sambo klarar sig utan det.

Här är en tjej med en väldigt sexig fitta. Jag gillar när tjejer ser ut sådär mellan benen, låtit allting vara naturligt och kanske bara snaggat ner det. Jag vet många tjejer som ser ut såhär naturligt mellan benen, utan minsta snaggning eller ansning och jag känner hur det pirrar mellan benen när jag ser sånt. Det är sånt jag gillar att se på när jag söker efter håriga fittor!

Och sist men inte minst, en snygg svartvit bild som lämnar nånting åt fantasin:

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”mer blandade bilder

Skriv en kommentar!