äldre kvinnor

Häromdagen (eller det kanske var längre sen? min tidsuppfattning numera är lite flytande) läste jag om Fantasias uppraggning av en äldre kvinna för ett onenightstand. Jag ser fram emot att få läsa vad som hände, men det här satte också min egen fantasi i gungning.

Jag har emellanåt fantiserat om äldre kvinnor. Tyvärr har jag inte haft någon erfarenhet annat än att emellanåt ha delat bastu med äldre kvinnor (vilket iofs är trevligt det med) men i fantasin finns det ju inga gränser, eller hur?

Det är ingen större hemlighet att jag är en stor beundrare av vackra kvinnor. Vackra kvinnor kommer i alla de årgångar enligt min åsikt, och ofta tycker jag att verklig skönhet är nånting som de flesta inte ser med en gång. Visst, det finns massor med SNYGGA kvinnor därute. Det räcker med att surfa till första bästa porrsajt för att få detta faktum bekräftat. De är snygga, sexiga och definitivt knullbara.

Men är de vackra? I mer än 90% av fallen känner jag själv att, nej, det är de faktiskt inte.

Jag anser att min sambo är en mycket, mycket vacker kvinna. Visserligen blir jag rätt partisk av det faktum att jag är otroligt kär i henne och älskar henne över nästan allt annat, men ändå anser jag att hon har äkta skönhet. Hon mår enormt dåligt av att hon är rätt rund, och det finns tyvärr massor med människor som på nåt sätt anser att hennes rundhet gör henne till en sämre människa. Men själv tycker jag att hon är så himla vacker, och att ha en mullig/rund/fet/tjock (kärt barn har många namn) flickvän betyder för min del bara att det finns MER av henne.

Så, skönhet är nånting som är lite flytande. Att bli snygg är inte svårt, men att bli vacker går nog inte – antingen har man det eller så har man det inte, och att vara vacker är inte nödvändigtvis nånting ytligt.

Jag har sett många vackra äldre kvinnor. Kvinnor som har en väldigt unik form av skönhet, en väldigt unik form av värdighet, och en väldigt unik form av sexighet.

Vårat samhälle är nästan sjukligt besatt av att undvika åldrande. Man ser reklamer där 30-åriga (eller yngre) kvinnor gör reklam för anti-åldrandekrämer och massor med sån smörja. Vi fostras från tidig ålder att frukta åldrandet, och att försöka hejda det eller bromsa det till varje pris. Industrierna runt om i världen spelar på denna skräck som kommit med modersmjölken, och vi spenderar hysteriska mängder med pengar på saker som på ett eller annat sätt är ren kvacksalva.

Men ingen kan undvika tidens tand, och jag blir alltid fascinerad av dessa vackra äldre kvinnor. Dessa vackra, äldre och oftast otroligt SEXIGA kvinnor. Det är nämligen en annan sak som vi fostras tidigt med – att om man är ”äldre” är man inte längre en sexuell varelse, att man på nåt sätt slutar ha sex bara för att man fyller 30, 40, 50 eller vad det nu är för inbillad åldersgräns vi själva hittar på.

Ibland när jag har runkat har jag haft fantasier om äldre kvinnor. Inte mormorstyperna och inget mer eller mindre bisarrt oedipus-scenario. Inte heller det där äldre älskarinna-tramset som presenteras i porrfilmer, ni vet där en ”äldre kvinna” (läs: över 30) lär ut sina knep till en yngre man. Nej, inte det. Usch.

Nej, i min fantasi är det helt enkelt en vacker äldre kvinna som jag har sex med, och som med sin värdighet och elegans gör det skönt för oss bägge. Att läsa om Fantasias upplevelse var definitivt en inspiration till fantasier också, och jag tackar henne för att hon delade med sig av den och lät oss andra inspireras.

Så, nästa gång ni ser en äldre kvinna (eller man, det är helt upp till er egen smak) kanske det kan vara aktuellt att tänka om lite, och försöka se skönheten bakom alla fördomar kring äldre kvinnor. Nu menar jag inte att ni ska gå ut och ragga på 70-åriga små gummor, men försök definitivt tänka om.

Även kvinnor över femtio är vackra, och säkerligen precis lika kåta och sexiga som vi som är under 30 – om inte mer så, de har haft tid på sig att utveckla sin smak och prova på saker.

Läs även dessa inlägg:

7 tankar kring ӊldre kvinnor

 1. bless

  själv är jag ju över trettio och under femtio:)

  En gång sa en man till mig om sin fru att efter klimakteriet var det som om de upplevde en andra vår tillsammans, att hon var friare och hämningslösare än någonsin. Det bådar ju gott för oss alla som åldras.

  Svara
 2. klumpesnusk

  Jag är än så länge under de trettio. Dock blir jag 30 om dryga året, så jag antar att jag får uppdatera det här inlägget då 🙂

  Svara
 3. Elin Sturesdotter

  Det är så himla kul att läsa äldre(!) inlägg, och detta får mej att fnissa våldsamt. 🙂
  Genom mitt födelseår räknas jag automatiskt idag som ”äldre kvinna”, alt. ”mogen kvinna” vilket får en hel del yngre (inte bara unga män) att av någon anledning gå i spinn och erbjuda sina tjänster.
  Själva tanken att en kvinna/man enbart genom sin ålder har uppnått ”värdighet, elegans” och sexuell erfarenhet är både romantisk och smått löjlig.
  Det enda(?) stigande ålder medför är frihet från risken att bli oönskat gravid, ett växande antal åderbråck, rynkigt skinn och (en för mej oväntad) aptit på sex. Det sista är nog det som lockar till sej yngre som om jag vore en sockerbit. Alla har ju hört talas om hur kåta äldre kvinnor är… 🙂

  Svara
  1. klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag vet, det är lite komiskt och en klyscha. Men jag hade gärna utforskat dig. Stor aptit på sex låter ju trevligt 🙂

   Svara
 4. Elin Sturesdotter

  En freudiansk felskrivning måhända – ”oväntad aptit” är inte detsamma som ”stor aptit” eller hur? 😉

  Svara

Skriv en kommentar!