trekant? kanske, vore trevligt

jag och sambon har pratat en del om trekanter. Sambon vill utforska sin lite lätt bisexuella läggning, och jag själv tycker det är en lysande idé. Jag tilltalas enormt mycket av tanken på att se henne roa sig med en extra tjej, och vi har en extra tjej på gång. Det enda som saknas där är tajming, men det kanske ordnar sig.

Jag fantiserar en hel del om att få knulla extratjejen medan hon slickar min sambo. Eller tvärtom? Jag är inte petig, det vore jätteskoj att knulla sambon medan hon slickar extratjejen, och sen när jag fått mitt ligger jag gärna bredvid och tittar på när de roar sig med varandra.

Jag har också börjat tina upp inför tanken på en extrakille. Inte lika varmt som för en extratjej, men litegrann gillar jag idén på att se min sambo suga av och svälja en annan killes sats. Det måste dock vara ”rätt” kille och inte bara nåt kukhuvud direkt från gatan. Jag är tyvärr en sån fjantig kille som vill ha nåt slags relation med sexkontakter, och om jag ska ge nån annan kille äran att knulla min sambo måste det vara ”rätt” kille som förstår att det är en stor ära för mig, och inte bara nån kåt dumkopf som inte tänker mer på det.

Sambon är hos tandläkaren just nu, lagar det andra av sina två hål. Sen när hon kommer hem ska vi sova och gosa lite, och sen blir det sex! Vi har inte knullat på flera dagar eftersom hon varit stressad och upp tidigt av olika orsaker, men nu är det äntligen helg och man kan ta det lite lugnt och ägna sig åt att stoppa in min hårdhet i hennes mjukhet.

Men nu, två snygga bilder!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”trekant? kanske, vore trevligt

  1. Fantasia

    Trekant kan jag varmt rekommendera. Men det är som du säger; trevlig att ha någon sorts realtion till den man ska ha sex med.

    Ha det så skönt i em… och ha en trevlig helg.

    Svara

Skriv en kommentar!