rakade kukar och fittor

När jag för första gången rakade min kuk kände jag mig störtlöjlig. Jag var inspirerad av diverse porrfilmer och kände mig lite experimentsugen, så jag tog fram rakhyvel, lödder och sax. Först klippte jag bort så mycket som möjligt av lurvet, och sedan rakade jag hela apparaten slät som en hockeyrink.

Det var en blandad upplevelse, och när jag sedan betraktade resultatet i min dåvarande badrumsspegel (det här var i slutet av 90-talet och jag har flyttat 6 gånger sedan dess) var jag inte direkt överväldigad. Min kuk hade förlorat all sin manlighet och förvandlats till en större version av vad jag hade mellan benen när jag precis kommit i puberteten.

Däremot gillade jag känslan. Den där släta känslan, len och mjuk på samma gång som man är redo för strid. Efter att den första chocken kring det nakna utseendet lagt sig insåg jag att min kuk kändes mer manlig när den var rakad, och jag kände mig mer kåt och mer redo för sex.

Sedan dess har de gånger då jag låtit kukhåret växa varit i minoritet jämfört med när den varit rakad. Några perioder när jag varit singel, och några perioder under mina förhållanden har jag helt enkelt inte orkat med att hålla min manlighet rakad. Jag har också modifierat det hela, och numera när jag rakar den är det bara pungen och apparaten som blir rakad – jag lämnar lite lurv ovanför så jag slipper den där 13-åringslooken men ändå bibehåller den sköna nakenheten på pungen och själva kuken.

Min inställning till könshår på min partner går i vågor. Ibland vill jag ha den där au naturell-looken med en rejäl buske mellan benen, och känner mig fullständigt egalt inställd till om min sambo rakar sig under armarna eller på benen. Men sen kan det svänga, och plötsligt ser jag bara hennes nyrakade fitta framför min inre syn, och min egen nyrakade stenhårda kuk som glider in i den.

Varför rakar man sitt kön? Det finns säkert lika många anledningar som det finns människor som gör det. Jag vet t.ex. att många nudister och naturister rakar av sig mycket av sitt kroppshår och speciellt könshår eftersom de upplever sig själv som ”mer nakna” när de gör det. Jag vet också att många naturister/nudister undviker att raka av sig håret av precis rakt motsatt anledning – de vill vara som naturen designade dem, och där ingår hår. Jag kan tänka mig att porrskådisar rakar sig för att då syns saker bättre när de knullar på film. En del människor rakar sig för att de upplever det som mer hygieniskt, även om de flesta läkare och liknande skulle påpeka att håret faktiskt fyller den funktionen att det stöter bort smuts och bakterier samt minskar friktion.

Och så vidare, i det oändliga.

Varför rakar jag min kuk? För att det känns så himla skönt, och för att jag gillar att min sambo tar den i sin mun – och när hon tar den i sin mun är hon inte överförtjust i att få hår i näsan. Men även när jag inte orkar raka den så är hon mer än lovligt snäll och suger ändå på den trots att den då påminner mer om en brunbjörn.

Om någon läser det här inlägget – berätta gärna med en kommentar varför ni rakar erat kön, eller varför ni INTE rakar det. Dela med er av åsikter och funderingar! 🙂

(lite navelskådande, men undrar hur många som kommer att hitta hit genom att söka på nån kombination av ”rakad” och ”kuk” eller ”fitta”?)


Några rakade kukar som roar sig med en rakad fitta

Läs även dessa inlägg:

24 tankar kring ”rakade kukar och fittor

 1. bless

  Jag alternerar mellan rakad och ansad. För jag tycker att den sensitiviteten som blir när jag är nyrakad för första gången på ett tag är härlig. Allt känns närmare och intensivare t o m underkläderna. Men den känsligheten går över, när huden vänjer sig, så därför ser jag det som ett utmärkt val att alternera.

  Svara
 2. Fantasia

  Jag har ”tofs” på vintrarna och slätrakat på somrarna. Varför jag rakar mig beror helt och hållet på att jag tycker att det blir skönare. Punkt… *L*

  Svara
 3. Nyfiken

  Här tänkte jag berätta om min fitta och rakning men det ända min hjärna vill är att jag byter plats med tjejen på bilden, Lite över en vecka utan sex + vårkänslor = okontrollerbar snuskhummer på vift… Nåja, gillar rakat, känslan är hur skön som helst. Fast är lite lat så då och då får det växa ut igen ändå.

  Svara
 4. TalkBack

  Att raka pungen känns som om man fjärmar sig (fint ord, va?) från den äldre generationen, d v s män i 50-60-årsåldern där det ofta är mer hår än organ och som verkar helt ha slutat att bry sig om sin intimhygien. För mig känns det som om man visar att man är mån om sitt utseende och vill vara så fräsch som möjligt inför en evetuell sammankomst med någon eller några av det motsatta könet, om man håller efter hårigheten där nere. . Dessutom känner jag mig mer ren och fräsch när jag är rakad och, tro de eller ej, jag känner mig dessutom smalare och mer vältränad. Skumt, men så är det. Ett extra plus är ju att kuken ser aningen större ut när det inte är en massa hår vägen. Och det kan man ju tveklöst stå ut med, så att säga. Sen håller jag helt med om det där att man ser ut som en trettonåring om man rakar allt ovanför också, så det kommer jag aldrig att göra.

  Svara
 5. Pingback: puss och kram « Klumpesnusk

 6. liss

  Ah intressant, men känner igen mig..
  ibland vill jag va natural och inte raka mig, rakar jag allt känns det som jag vill vara en 11årig tjej, och då känns det som killen jag är med är pedofil haha, man jag hålller också kvar lite högst upp bara för det inte ska se så tomt ut.. Jag tycker det se sexigare ut med en rakad mus! Killar bryr jag mig inte om så mycka, de får göra som de vill jag bryr mig inte så mycket om de är rakade eller inte, men trimmat är ju trevligt :-)!

  Svara
 7. Orakad!

  haha, jag kom hit när jag sökte på just ”fittor” var lite kul att det stog (lite navelskådande, men undrar hur många som kommer att hitta hit genom att söka på nån kombination av “rakad” och “kuk” eller “fitta”?) haha.

  Svara
 8. raka

  Jag raka mig för första gången skitskönt 😀 =). de är jobbigt med å ha hår mellan benen. 😛

  Svara
 9. sture

  Jag kom hit genom att söka på ”kukar och fittor” men det verkar mest handla om att göra en Lejonborg, så nu kan man förmodligen komma hit genom att söka på Lejonborg.

  /stön

  Svara
 10. sture

  Ok, nytt försök.

  Jag kom hit genom att söka på kukar och fittor men det verkar mest handla om att göra en Leijonborg, så nu kan man nog komma hit genom att söka på leijonborg.

  /stön

  Svara
 11. sony

  Nåja det var ett prov, jag rakade mig i min ungdom liksom min flickvän, 30 år senare
  slipper jag bry mig, då allt kroppshår föll av, likasom skägg och det mesta från skallen.
  Fast ibland undrar jag ändå om håret fyller någon funktion; det finns ju folk och folk-slag som aldrig har något eller fått något hår under öronhöjd.
  Läkaren som beskådade mina intimare delar ansåg atta jag aldrig fått något. detta irriterade mig en smula.
  Är det det någon annan som har liknande upplevelser, så hör gärna av er.

  Svara
 12. klumpesnusk

  Mig veterligen fyller håret (det på kroppen, inte huvudet) den funktionen att det hindrar friktion samt avleder smuts och bakterier. En effekt som många forskare tillskriver håret under armarna är att distribuera feromoner (doftämnen som kroppen utsöndrar, som i sin tur ska stimulera till attraktion och fortplantning), men än så länge har inte vetenskapen lyckats bekräfta detta.

  Svara
 13. nitton

  jag har rakat emj i 10 år och jag gör det för att jag känner mej sexigare då.
  min tjej rakar sej inte och är inte så mycket för det men uppskattar naturligtvis att inte få hår i munnen då hon suger mej.

  Svara
 14. Calle

  Visst är det skönt att befria sin kuk från allt hår. Har rakat mig från och till sedan jag fick könshår. Man känner sig renare och fräschare, och inte minst ser man yngre ut. Att sedan kuken ser större något större är aldrig helt fel, även om man först tycket att man ser ut som en 11 åring med en alldeles för stor kuk.
  Under åren har jag testat att bara trimma håret alt. ta bort allt eller bara raka själva kuken och pungen men har funnit att det är skönast att ta bort allt, för att testa något nytt skulle det vara intressant att göra en Hollywood vaxning alt. Brasiliansk vaxning men det är inte så många som gör detta på män i Sverige.
  Att vara rakad ökar också kvaliteten på sexlivet, inte minst på oralsexet som blir mycket skönare, men helst skall även min flickvän då vara rakad.

  Svara
 15. bloggtone

  Det här var intressant! Jag var egentligen ute och letade efter något ställe där man kan få Hollywood eller Brasiliansk vaxning men istället sökte jag på rakade fittor så fel kan bli och kom till Klumpesnusk & Nymfelin, läste inlägget ”rakade kukar och fittor”, aha andra som tänker raka sig eller redan har gjort det tänkte jag. Själv har jag bara tänkt på att raka mig men aldrig kommit till skott, flera av mina väninnor redan har gjort det, men vi har ännu inte pratat om det. Läste alla kommentarerna och blev så vansinnigt inspirerad att jag genast sprang ner till min Konsum affär och inköpte de dyraste rakhyvlarna de hade. Väl hemma igen gick jag direkt in i badrummet. Det här var spännande och jag var så ivrig att befria mig från mitt vildvuxna buskage på min fitta. Innan duschen lånade jag min sambos skäggtrimmer och klippte bort nästan allt så att bara en liten stubb återstod, gick in i duschen och mjukade upp denna stubb innan jag lånade hans raklödder och vidare rakning med min nyinköpta rakhyvel. Tog bort allt, det känns skönast så och passar mig. Nu sitter jag nyduschad i mitt kök i min morgonrock, helt befriad från allt hår där nere, jag är mjuk och len som en babystjärt men det var lite att trixa att raka sig mellan bena och inte skada fittan men det gick bra och sedan den efterföljande duschen, så skön den var och så ren har jag inte känt mig på länge. Nu ser jag också ut som en 11-årig flicka. Jag undrar bara varför jag inte har gjort det här tidigare utan dröjt så länge.
  Jag ser framemot i kväll när jag går och lägger mig och mina kläder åker av. Jag undrar just vad min sambo kommer att säga. Jag vet att det är något småfräckt eftersom han är så tänd på mig och troligtvis kommer han också att vilja älska med mig på direkten. Han kommer säkert att bli så inspirerad av mig att han börjar raka av sig sin e gen snårskog så fort som möjligt, längtar redan efter hans nyrakade kuk.

  Svara
 16. klumpesnusk

  Bloggtone: Vad kul att vårat inlägg kan inspirera till sånt! Jag anser starkt att man ska göra det man trivs med – vare sig det är 100% hårigt eller helt slätrakat.

  Men omväxling förnöjer, och jag är glad att vi kunde inspirera dig till att prova på nåt nytt. Hoppas du och din sambo njuter av din slätrakade fitta 🙂

  Svara
 17. bloggtone

  Klumpesnusk: Hann inte ta på mig kläderna innan sambon kom hem så han undrade varför jag satt i morgonrocken. Kunde inte då hålla mig utan lät min morgonrock falla. Där stod jag med alla mina behag och min rena och nyrakade fitta. När han såg den sken han upp som en sol bar in mig i sängkammaren där vi älskade intensivt. Kan du tänka dig nu är det han som är i badrummet och rakar av hela sitt vildvuxna snår och det blir mer älskog senare i kväll och då skall vi testa hur det känns att ha oralsex som nyrakad. Det lär ju vara mycket skönare har jag läst någonstans. Jag kan nästan inte bärga. Kan bara säga vad glad jag är att jag råkade hitta denna sida som inspirerade mig till att göra detta. Efter denna dag har detta inlägg inspirerat minst två personer att raka sig.

  Svara
 18. Leif

  Hej,jag är en kåt man på 56år och gift,men det spelar ingen roll,jag rakar mej över hela kuken och det tjäns jätte schönt att vara nyrakad,rent och fräch och och inget hår.Det är lent och schönt.Jag menar,det har jag jämt gjort i alla år,visst jag är kååt med härlig ståkuuk som står rakt ut med försats som droppar från ollonet,vid olika tillfällen,17cm vid full ståkuk,om det är någon som undrar.Men vad då,så är det narturligt för mig.Jag får olika kommentarer från min fru,fast hon tycker om kuuken,vad tjock den är,har Du en härlig stååkuuk nu igen,osv.Men jag menar bara man får gjöra det besta av sitt sexuella liv,Min fru rakar sig alldrig på fittan hon är nöjd ändå,och det får man axeptera,Vi är olika punkt slut..Oralsex har Vi inte min fru och jag,men jag skulle gjärna vilja prova,det skulle vara schöönt,att få kuken avsugen tills man sprrruutar och slicka fitta.Men som sagt tillfällena är olika,Vi lever i den värld Vi lever i.Man får ju runka där i mellan framför datorn,osv.Har man bara webbkamera så kan man nå varandra på ett bra sätt över Skype,det är gratis kostar ingenting.Men som sagt kååta varma hälsningar Leif.Hör gjärna av Er.

  Svara
 19. Göran1967

  Jag rakar mig ibland och känner mig fräschare då. Min sambo gillar inte det.

  Tycker att min kuk ser barnslig ut utan hår när den är slak. Min kuk växer väldigt mycket när jag har stånd och då ser den porrigare ut tycker jag.

  Min sambo rakar fittan ibland eller snarare trimmar den. Men jag tycker bäst om när hon är väldigt hårig eller helt renrakad. Helt ren har hon bara varit 2-3 gånger på 9 år.

  Svara

Skriv en kommentar!