Tyvärr!

vi skulle ju få dambesök i senaste helgen. Tanken var att umgås tillsammans med en god gammal vän som också uttryckt ett intresse om att delta i vårat sexliv och förära oss med en trekant. Planen var att helt enkelt umgås, och om attraktionen och kåtheten dyker upp spelar man vidare på detta, men om inget klickar så gör det inget heller.

Jag såg själv otroligt mycket fram emot den här trekanten. Attraktionsmomenten var många – speciellt såg jag fram emot att få min kuk avsugen av två tjejer samtidigt. Jag såg också otroligt mycket fram emot att få knulla min sambo medan hennes ansikte täcktes av fittsås från våran extratjej. Dambesöket i fråga är faktiskt en gammal flamma, vi var nästan ett par för 4-5 år sen och hon har alltid varit en lite speciell tjej för mig. Tyvärr har vi aldrig knullat, och jag erkänner att det också var nåt jag såg fram emot. Men desto mer såg jag fram emot att få se min sambo njuta med en annan tjej 🙂

Men icke! Faktorer bortom våran kontroll ville att det inte blev nåt besök, så helgen avnjöts i det stillsamma. Sambon fick sina nya leksaker och gav dem 8/10 på orgasmskalan, och sen firade vi att lingonveckan var över med en härlig missionär. Jag lärde mig också att sambon verkligen njuter av snuskprat under knullet; jag ska definitivt säga mer snuskiga saker åt henne när vi pippar. Det fick henne uppeldad på en helt annan nivå när man stimulerade hennes fantasi samtidigt som man stimulerade hennes klitta.

men trekanten blev tyvärr inställd pga dåligt väder. Eller vad man nu ska säga, det var väl mest ekonomin (för hon som skulle besöka) som ställde till det, besöket innebar nämligen en bilresa då hon bor i grannstaden. Vi får försöka igen en annan gång.

Som avslut måste jag bara säga att det här var en otroligt sexig bild på en otroligt sexig tjej. Kanske en av de sexigaste bilder jag nånsin sett. Inte bara naket, itne bara en mullig tjej utan även lite konstnärligt med svartvitt.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Tyvärr!

  1. klumpesnusk

    Mycket av mina bilder hittar jag via en mojäng som heter Stumbleupon. Det är ett verktygsfält i webläsaren kombinerat med ett socialt nätverk a.la. Digg eller Del.Icio.Us. Fast bättre, och roligare. Man väljer sina intressen och/eller taggar och klickar sig slumpvis fram mellan ställen på nätet.

    Svara
  2. Pingback: favoritbild #1 « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!