gravida kvinnor får visst vara sexiga

en tanke som har uppstått flera gånger under rätt många år är varför det västerländska samhället har en sån märklig inställning till gravida kvinnor. Många gånger har jag fått intrycket av att gravida kvinnor inte får vara sexiga, inte får känna sig sexiga och inte får ha sex eftersom det är ”konstigt” på nåt vänster. Många tycker det är obehagligt att betrakta gravida kvinnor som sexiga, och vill inte ha sex med dem. Man känner sig som om man riskerar att skada nåt, eller att det överhuvudtaget är onaturligt och sjukt beteende.

För mig är det helt obegripligt faktiskt. Visserligen kan jag relatera till känslan, men människor är byggda såhär. Man far inte illa av sex under graviditeten, och det här de-facto förbudet mot sexiga gravida kvinnor känns för mig lite udda. Kvinnor är vackra och sexiga även när de är gravida. Visserligen kanske man inte alltid KÄNNER sig sexig när man är gravid, med enorm mage och ömmande bröst.

Men att inte tillåta sig att vara vacker bara för att man är gravid är märkligt tycker jag.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”gravida kvinnor får visst vara sexiga

 1. Fantasia

  Ja du… gravida kvinnor är otroligt vackra men för mig försvinner det sexiga hos dem. Jag blir beskyddande och vill värna dem, inte slänga mig över dem och älska.*L*

  Svara
 2. Nyfiken

  Jag håller med Fantasia. Gravida kvinnor har en glöd som är så vacker.

  Men, tycker man de är sexiga så fine. Och vad jag har förstått ökar sexlusten då man är gravid.

  Svara

Skriv en kommentar!