Alla hjärtans dag…

firade vi idag. Två dagar försent, ja jag vet! Men den 14e funkade absolut ingenting och resultatet var att jag och sambon grälade tills öronen blödde. Jättetrist, men det spelar egentligen ingen roll hur mycket man älskar varandra – förr eller senare kommer man alltid att komma i otakt och då blir det gnissel. Hos oss var det allvarliga saker som behövde gnisslas om, men vi löste det på ett ungefär.

Därför blev firandet förskjutet. Det blev också förskjutet iom att hennes föräldrar var på besök och då funkar det inte att larva runt naken hela dagen. De är väldigt förstående och så, men jag tror de drar gränsen vid knull i soffan. Bara en känsla.

Idag var det dock lite bättre. Ett knull på morgonen, och min kuk ville inte riktigt hänga med så vi ”sparade” mig till senare. Ett knull till för ungefär en halvtimme sen, inget sprut då heller. Misstänker att min pung kommer att vara tung som sjutton imorgon, men det är så skönt ändå. Jag har aldrig varit den typen av kille som enbart knullar för att få spruta, utan det är skönt att bara knulla för att… för att det är skönt!

Vi drack vin, käkade lite choklad. Sånt sätter hormonerna såväl som romantiken i rullning, och när kläderna väl kom av så var vi ordentligt upphetsade. Jag eggade på sambon ännu mer genom att prata om hur hon slickar fitta medan jag knullar henne, någon härlig blöt tjej som sitter på hennes ansikte. Eller tvärtom, hon som sitter på någon tjejs ansikte medan jag knullar henne. Mycket najs.

Så, försenad men ändå en bra allahjärtansdag!

Här är två bilder som jag hittade som för ovanlighetens skull INTE innehåller någon mullighet. Det är ovanligt för regelbundna läsare av denna kavalkad, men jag älskar alla kvinnor så länge de är äkta. Spelar ingen roll om de har bilringar. Dock finner jag revben lite avtändande, men är man naturlig är man alltid vacker enligt min mening.

Har sett den här tjejen förut på massor av bildsajter. Älskar hennes vita områden där bikinin har dolt godsakerna. Två saker (bland många) som tänder mig är såna här ”tanlines”. Den andra är fräknar. Jag älskar fräknar. Dock inga fräknar här, men tjejen är väldigt söt och sexig på en och samma gång.

Den här gillade jag för den känns så spontan. Hey, man får lite alkohol i kroppen och vips vill man vara naken eller visa tuttarna. Sånt får alltid mitt rungande godkännande. Speciellt tycker jag den svarta (mörka? afroamerikanska? Vad är politiskt korrekt att säga egentligen?) tjejen är så ooootroligt sexig där.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Alla hjärtans dag…

Skriv en kommentar!