Förkylningssex!

jag har råkat ut för en ruskig förkylning. Förkylningar drabbar mig alltid extra hårt, och desto hårdare drabbar det mitt libido. Min sexlust är ju rätt oberäknelig även under de bästa omständigheterna, men när jag blir förkyld skrumpnar den ihop och försvinner nästan helt och hållet.

Trodde jag iaf.

Min sambo lockade mig till lite skönt knull häromdagen, och det trots att min näsa kändes proppad med cement och halsen mer rivig än sandpapper av grövre sort. Det krävdes bara lite smek och poff så var man redo för strid. Sambon fick två (kanske tre) orgasmer och jag själv sprutade en fontän av sperma inuti henne. Förkylningen i mitt huvud ersattes under alltför kort tid med en hejdundrande orgasm!

Därmed tror jag att det är dags att kanske omvärdera min egen sexualhunger. Det jag kan om mig själv har varit baserat på ”mitt gamla jag” eller vad man nu ska kalla det, och där visste jag hur jag funkade. Tack vare ondsinta ex-flickvänner och liknande hade mitt libido krympt, och min erfarenhet sa att under sjukdom försvinner det helt. Inga feberknull, annat än som skön omskrivning för intensivt sex.

Nu måste jag lära känna mitt nya libido, som tydligen gillar att ha sex trots att huvudet är fullt med snor och riviga halsar.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Förkylningssex!

 1. bless

  Jag tycker nog för egen del att åtrån växer med febern. Jag har upplevt att jag i feber dimmor mest längtar efter beröring, erotik och extas. Samt att de orgastiska upplevelserna har en tendens till att bli mer omfattande och smått psykedeliska.

  Svara
 2. karro

  Kan du ge tips om onani för en som inte har förlorat oskulden ?
  Och inte duschslangen ksk nått att gnida sej mot som man har hemma!

  Svara

Skriv en kommentar!