en fundering kring mat

att jag är en stor (haha) beundrare av mulliga kvinnor är definitivt ingen hemlighet. Jag sitter ofta och surfar nätet över och letar efter nya former som jag kan beundra och även dela med mig av till min sambo.

Men en sak som jag ofta stöter på och som verkligen förbryllar mig är varför så många sajter med mulliga tjejer även kombinerar dessa med nåt slags mysko mat-fetisch. Jag har sett alla varianterna, allt från en mullig tjej som suger på en klubba (godis alltså, inte sen sorten som sitter mellan herrben) upp till de riktigt kladdiga varianterna med mulliga tjejer som kladdar in sig med grädde och godis eller lägger stora pizzaslices på tuttarna.

Visst, det finns en fetisch för sånt här, men är det bara jag som blir förbryllad över att så många sajter per automatik gissar att man som diggare av mulliga kvinnor även har en fetisch för s.k. feeding?

Mat fyller ingen som helst sexuell upphetsning för mig. Mat äter man, äter man för lite svälter man ihjäl och äter man för mycket blir man tjock. Men det fyller ingen som helst sexuell fetisch, och därför finner jag det rätt störande och ordentligt avtändande att bli associerad med denna lite bisarra fetisch.

Mina preferenser för kvinnor bör också poängteras att jag inte har den där ”större är bättre”-varianten som många diggare av mulliga tjejer har. Jag tycker att kvinnor som är så feta att de inte kan stå upp är gravt avtändande på precis samma sätt som jag tycker att extremt tunna tjejer är avtändande. Men jag är ingen antingen-eller kille. Jag gillar smala tjejer också, tro det eller ej.

Men varför denna sammankoppling mellan mulliga tjejer och mat? Det känns lite förnedrande på nåt sätt, speciellt för tjejer som är naturligt mulliga att kanske bli automatiskt sammankopplande med nåt slags mysko ätstörning eller ätfetisch.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!