sexdrömmar

Jag drömmer rätt ofta sexdrömmar. De kombineras ofta med det faktumet att mina drömmar kan vara rätt udda, vilket helt klart ger ett intressant resultat.

Nästan varje morgon är min kuk hårdare än ett järnspett, och jag tror att ofta kan det härledas till mina våta drömmar. Ibland är drömmarna lite kinky, ibland är de bara vackra och romantiska. Men sex är ofta en nyckelingrediens i mina snuskdrömmar. Det finns några saker som ofta förekommer i mina drömmar. Tåg är en av dessa saker, och jag har ofta drömt att jag varit inblandad i diverse mer eller mindre vilda saker under en tågresa.

I verkligheten är tåg säkerligen bland det tråkigare som finns, men i mina drömmar är tåg ofta en oändlig källa till erotik. En av de mer roliga tågdrömmarna var den då jag drömde att jag var lokförare på ett gammalt ånglok (hela drömmen gick i viktorianskt tema, med djupa urringningar och enorma klänningar) och hade en sexig assistent. Så vi står där och skyfflar kol och kollar ångtryck och vad annat som mitt undermedvetna kunde föreställa sig pågick på ett ånglok, och plötsligt har min kuk avlägsnats ur mina randiga lokförarbrallor och är på väg in i assistentens fitta.

Det finns säkert ett korrekt namn på assistenten. Andelokförare? Jag kan ingenting om sånt, men vi stod iaf där i loket och knullade oss svettiga. Efter ett tag började drömmen flyta ihop, och vi knullade i takt till ånglokets rytmiska pustande och frustande, samt bidrog med vårt eget pustande och frustande. På nåt vänster hade jag tillräckligt med sinnesnärvaro för att tuta när helst man körde över en korsning, men i övrigt så var det våra svettiga könsorgan som var fokus för drömmen.

Jag såg allting från tredje-persons-perspektiv samtidigt, så det blev lite som att se en porrfilm där man inte bara är deltagare utan även regissör och kameraman. Jag och assistenten var smutsiga av allt kolskyfflande, och jag minns tydligt hur min kuk (som av nån anledning också var kolsmutsig) rengjordes av den stötande rytmiken in i hennes fitta. Det skulle inte förvåna mig om hennes blygdläppar på nåt sätt blev ett slags trasa som rengjorde min kuk.

Överhuvudtaget var det en trevlig dröm som jag ibland plockar fram och minns.

En del drömmar fastnar i mitt huvud, och jag har ofta drömt samma dröm om och om igen flera nätter i rad, men med olika variationer varje gång. En annan av standardingredienserna i mina drömmar är stora böljande ängar, och flera våta drömmar har utspelat sig på dessa gröna fält. Jag har ett vagt minne av en dröm som var som nåt slags gruppsexorgie på en grön äng, där alla knullade alla och alla hade skönt med varandra. Tyvärr minns jag inga detaljer, men givetvis vaknade jag den morgonen med en stor påle mellan benen. Det var bara att ta mitt stånd och gå in i duschen och gnugga ner kuken eftersom jag tyvärr var singel på den tiden…

Om nåt företag nån gång uppfinner en apparat som kan spela in drömmar och sedan spela upp dem igen i vaket tillstånd kommer jag omedelbart att köpa en sån, och min porrfilmssamling kommer inte riktigt att ha samma charm igen.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!