Män och deras verktyg

Femman visade Outsiders ikväll, temat för kvällen var ett potpurri av olika mäns relation till sina kukar. Jag missade tyvärr större delen av programmet pga matlagning, men första biten såg jag och nu sitter jag här och tänker.

Mitt eget förhållande till min kuk är väldigt okomplicerat. Jag älskar den, det är som att ha en leksak mellan benen som alltid är tillgänglig när man har tråkigt. Jag gillar den när den är hård, jag gillar den när den är slak och dinglar där som en trött valp. Jag gillar när min sambo leker med den. Jag gillar när hon tar den i sin mun. Jag gillar när den är inuti henne. Jag gillar att gå runt naken eftersom den känns så skön mellan benen.

Men jag känner ingen större lust efter att köra järnringar genom den och tatuera den. Au naturelle, tycker jag är bäst. Jag har alltid varit lite skeptisk mot att tatuera asiatiska tecken på min kropp, och på min kuk? Nejtack. För allt vad jag vet kanske det står ”babianrumpa” där men jag tror själv att det står ”Hård” eller ”manlig”.

Vidare, ”snopp” tycker jag enbart passar in på manskön innan puberteten. Efter man fått hår på snorren passar inte snopp längre, då tillskriver jag den åsikten att det mest troligt är en ”kuk”.

Men min kuk är definitivt en av mina favoritsaker här i världen, och det bästa är att jag aldrig kommer att slarva bort den.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!