kommentera mera!

enligt statistiken här är Klumpesnusk uppe i ca 400 besökare om dagen. WOW! Det är mer än jag hade trott skulle surfa till mitt lilla snuskiga hörn på webben. Mycket av trafiken går till min sambos tuttar eller de mulliga tjejerna, och det är ju skitkul.

Men varför kommenterar inte folk mer? Det skulle vara kul att få lite ”feedback” om det jag skriver, och jag tror definitivt min sambo skulle gilla att se vänliga kommentarer om hennes tuttar. Ni som besöker här, ni behöver inte vara blyga! Men jag raderar stygga saker eftersom det bara ger dåliga vibbar, men skriv gärna snälla saker. Varje gång nån lämnar en kommentar blir jag varm i magen och lite styv mellan benen, man vet ju aldrig var en kommentar kan leda. Kanske en ny vän, kanske en extra sängkamrat?

Kommentera mera! 🙂

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”kommentera mera!

  1. Pingback: “… och härborta, spelandes på skinnflöjten…” « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!