Julsemester!

det kanske inte blir så mycket uppdateringar i den här bloggen på några veckor framöver. Jag och sambon ska fira jul med hennes föräldrar, så det blir en hel del , och datoråtkomsten (speciellt för att uppdatera en sexblogg som den här!) är lite begränsad där. Vi blir nämligen bortresta i några veckor eftersom vi sedan ska åka till gamla vänner och fira nyår. Efter det ska vi till ett bröllop på tredje ort! Inte för att det inte finns datorer på det sällena, men det blir lite knepigt att sitta och kåsera kring hårda kukar som åker in i blöta fittor, mulliga tjejer, gruppsex, trekanter och annat roligt.

Apropå trekanter så är den goda nyheten som jag nämnde i föregående inlägg att jag och sambon hittat en tjej som vill delta i trekant med oss! Supernajs! Kanske till våren blir det triangel i sängen 🙂

sköt om er nu under julen, och ha det så skönt och blött som möjligt.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Julsemester!

Skriv en kommentar!