hittade frågor

Hittade de här frågorna här, tydligen ska man svara på dem så jag gör det och sen får vi se vad som händer

1) Är det viktigt hur, när och/eller med vem man blir av med oskulden?

Nej, det tycker jag väl inte att det är… det är lite för mycket spänning (haha) kring det här med oskuld, och så länge man själv är nöjd med hur sexdebuten går spelar det väl mindre roll hur eller när eller med vem. Klart att man kan försöka göra nåt fint av det, men om man vill gangbanga bort den och tycker om den tanken så kör hårt 🙂

2) Hur ställer du dig till aborter?

Jag har ingenting emot aborter som så, aborter är en av det moderna samhällets mer positiva egenskaper. Det enda jag har emot är folk som är för lata för att använda kondom/p-piller och sedan använder abort som ett slags preventivmedel och gör abort efter abort efter abort. Det är inte så det är meningen att det ska vara!

3) Hur många gånger har du/ni “glömt” använda skydd då du/din partner borde haft det?

Aldrig. Jag har alltid varit väldigt noga med det, sett ur min sexhistorik. Klart att det har hänt att man knullat utan skydd, men jag har ändå alltid övervägt konsekvenserna. Men jag har inte fejkat att jag ”glömt” kådisen.

4) One night stands är för dig..?

En sak från det förflutna. Numera har jag en ständigt kåt och våt sambo, och även om vi båda drömmer om lite extra fitta så är än så länge engångsknull helt ur frågan för oss bägge.

(Haha, det här var skoj!)

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!