Cum on my hairy pussy!

Jag älskar fildelning. Jag älskar hur man kan gå ut och ladda hem i princip vadsomhelst. De enda som inte tycker om fildelning är ett gäng med bortskämda företagsdirektörer, alla vi andra älskar fildelning.

En kul sak med fildelning är att det finns så mycket rolig porr att utforska! Man kan hitta nästan vilken porr som helst, från väldigt mainstream-saker till extremt kinky saker som man nog måste vara rätt udda för att få en kick av. Jag själv är t.ex. en samlare av vintageporr från den s.k. gyllene eran under 70-talet, och tack vare fildelning går det att botanisera bland sånt utan att behöva betala en förmögenhet samtidigt som man får relativt hög kvalité på snusket.

På sätt och vis tror jag det här inlägget kan kallas för en porrfilmsrecension. Jag hittade nämligen en rolig film som heter ”Cum on my hairy pussy” och precis som titeln antyder är det fokus på spermadränkta håriga fittor. Tack och lov är det inte bara en enda lång kavalkad av sprutscener, utan man får lite tjejsex, trekanter, dubbelknull och analsex på köpet. Hyfsat stor variation på akterna med andra ord.

Scenerna har minimalt med förarbete. Det är tjejer som klär av sig och demonstrerar sitt lurv, och sen kommer det kukar och börjar knulla. Absolut inga pretentioner, och väldigt typiskt för mycket av porren idag. Men det funkar, man vill ju inte ha en massa tjafs innan knullen sätter igång.

Fast jag vet ändå inte riktigt. Jag är inte så förtjust i modern porr och många av orsakerna finns med i den här filmen. Det där sabla fejkstönandet t.ex., jag hatar sånt. Ingen tjej i verkligheten stönar som tjejerna i den här filmen gör. De stånkar och gnyr kon-sabla-stant, och det låter så otroligt fejkat att man bara blir irriterad och finner det avtändande. Jag gillar att se på dubbelmackor på film, det ser sexigt ut. Verkligheten är kanske annorlunda, jag vet inte eftersom det fortfarande är kvar på fantasi-stadiet för mig. Men när tjejerna tar dubbla kukar i fittan börjar man ju undra hur himla skönt det är egentligen… Det blir nåt slags mysko prestationstävling istället – ”kolla, hon tar två kukar i fittan!” istället för att göra det sexigt och upphetsande.

Sen är miljöerna så himla trista. Vem sjutton har trekant på sitt köksgolv exempelvis? Iaf det här köket såg ut att höra hemma på nåt slags IKEA-demorum och inte i verkligheten.

Men nåt som var fint var just de håriga fittorna. Jag är inne i en period då jag gillar lurv på musen (även om jag håller min egen kuk renrakad) och de här tjejerna var precis vad jag ville se. De är inte sådär extremt håriga som många hårfetisch-sajter på nätet har (där man skakat fram överdrivet håriga tjejer) utan de ser ut ungefär som normala porrskådisar, fast som låtit bli att raka sig mellan benen. Själva sprutscenerna är relativt trevliga, lite överdrivna men satsen plaskar ner på fittan och inte i munnen eller ansiktet.

Överlag en rätt trevlig porris utan några direkt överraskningar, men som gör det den lovar och hetsar upp rätt lagom 🙂

Bild från filmen:

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Cum on my hairy pussy!

  1. bless

    Jag ser att jag är länkad, eller min blogg i alla fall:) Tack så mycket! Jag länkar tillbaka alldeles snart.

    Svara

Skriv en kommentar!