Välkomna till ännu en snuskblogg!

Hej och välkomna till min nystartade blogg här på nätet. Jag är en gröngöling på bloggande, men jag gillar att skriva, och jag gillar sånt som är sexigt och sensuellt och tja… varför inte slå ihop dem?

Så jag hoppas att ni känner er välkomna och att jag kanske får nån läsare också. Det är dock egalt, huvudsaken är att jag får nånstans där jag kan ösa ur mina snuskiga tankar 🙂

Vem är jag egentligen? Det tänker jag faktiskt låta er gissa. Jag väljer att vara anonym, dels därför att jag är relativt blyg men också för att jag inte vill att vem jag är ska färga det jag skriver. Att kunna skriva utan att få saker satta i perspektiv beroende på vem man är känns befriande, och när jag känner mig befriad skriver jag bättre. Alla vinner på det, helt enkelt.

Vad kommer den här bloggen att handla om? Det korta svaret kommer att bli ”snusk och tankar kring snusk”. Människor är väldigt sensuella varelser, fulla med kåthet och sexlust och jag är inget undantag. Jag är dock lite blyg i normala fall, men återigen – i skyddet av anonymiteten får jag utlopp för min skrivlust kring lust. Så att säga.

Detta första inlägg kommer inte att bli nåt särskilt mer än en presentation och lite allmänna tankar. Blandat strunt, skulle man kunna säga. De mer filosofiska tankarna kring sex och nakna kroppar kommer senare, var så säkra.

Just nu i början är det ju ingen som läser den här bloggen, men det kommer säkert nån läsare hoppas jag. Sexbloggar är ju omåttligt populära, vilket iofs inte är så konstigt. Sex är överhuvudtaget alltid attraktivt.

Men så här nu i början kan jag påpeka att det här kanske blir en lite annorlunda blogg. Jag har en del o-ortodoxa syner på sex och samlevnad, kroppsideal och ideal inom sexlivet. T.ex. bör det poängteras att jag är enormt förtjust i mulliga tjejer, något som många finner lite förvånande med tanke på det bisarra kroppsidealet som tjejer förväntas leva upp till idag. Så det kommer definitivt att bli rätt mycket snack kring mulliga tjejer, runda mjuka rumpor och härliga guppande bröst!

Ungefär som den här tösen:

Så småningom, åtminstone…

Justja, kanske skulle förklara det lite mysko namnet jag valt på den här bloggen (och som mitt alias i skriverierna). ”Klumpesnusk” ska tydligen betyda gruppsex på norska! Sådeså.

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Välkomna till ännu en snuskblogg!

  1. Pingback: ett år av snuskande! « Klumpesnusk & Nymfelin

  2. Pingback: Totalmissat jubileum at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!