vacker slätrakad mus

Hittade den här fina bilden nånstans på nätet. Även om jag är på väg tillbaka in i en period när jag föredrar kvinnor med lurv mellan benen måste jag säga att det här var en riktigt vacker mus. Slänger upp den här så att andra också kan njuta av den.

img456a5d33c08b1

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”vacker slätrakad mus

 1. Caroline

  Detta skulle kunna vara en bild av min kropp, precis som de andra bilderna på mulliga tjejer. Jag har aldrig trott att någon kille gillade sådana som mig… Blir verkligen jätteglad och rörd över dina inlägg. Det betyder jättemycket för oss större tjejer. Tack!

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Vi finns faktiskt, och vi är fler än vad man kan tro. När det kommer till kritan tror jag de flesta killar vill ha nånting att hålla i och attraheras sällan av de spinkiga pinnarna som vi förväntas se som vackra.

   Men många killar vågar kanske inte erkänna detta. Jag är inte en av dem. Jag tycker mycket om mulliga tjejer.

   Jag är glad att du uppskattar det, och som alltid – vackra amatörbilder tas glatt emot 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!