tankar kring det här med ålder

En tanke som uppstod när jag tog en dusch efter tidigare nämnda aktivitet var det här med vilka åldrar som är attraktivt.

Det anses ju rent generellt att ju yngre man är desto mer attraktiv är man. Extra tydligt är detta i porrfilmsvärlden, det kryllar ju med snuskfilmer som påstår sig ha massor av 18 och 19-åringar som tar emot analsex och ansiktssprut. Den bild av en 18-åring som porrfilmen presenterar är ju väldigt långt bort från verkligheten.

Jag menar, hur många superkåta 18-åriga oskulder som bara längtar efter att få kuk i alla sina hål finns det egentligen? Jo, det finns nästan ingen sån. De flesta 18-åriga oskulder är (förutsatt att de fortfarande är oskuld) nervös, blyg och väldigt självmedveten. De ger inga fantastiska avsugningar, de gillar inte analsex, de gillar inte att bli påsatt av fem äldre herrar på raden, och de stönar inte ”knulla min 18-åriga fitta” under akten.

Denna fascination för 19-åringar är en total paradox. Det är en drömkvinna som omöjligt skulle kunna existera i verkligheten. Den sexuella erfarenhet som krävs är ingenting som genomsnittlige 18-åriga oskuld besitter. Jag tror inte man besitter den där frigjorda sexualiteten förrän kanske tio år och åtskilliga knull bort från sin egen oskuld, och då är man ju per definition inte en 18-årig oskuld längre utan en 28-årig kvinna som upplevt rätt mycket kuk.

Jag har varit med en oskuld, och det var en milt sagt rätt krystad händelse. Hon var nervös, visste inte vad hon skulle göra, tog inget initiativ och var alldeles för självmedveten. Hon slet inte ut min kuk och sög ner den till roten, hon svalde inte satsen, hon erbjöd inte sitt oskyldiga lilla stjärthål till inträngning. Tvärtom tror jag inte hon var speciellt förtjust i sex-akten överhuvudtaget.

Helt enkelt därför att hon inte hade någon erfarenhet. Kvinnors sexualitet tror jag är som vin eller whisky. Ju äldre de är, desto godare är det (upp till en viss punkt). Jag fantiserar emellanåt om att ha sex med en frigjord kvinna som är tio år äldre än mig själv, och kanske blir det verklighet en vacker dag.

Men jag tror myten om den sextokiga 18-åriga oskulden är en total konstruktion, och jag tror att människor skulle må bra av att påminna sig om att 18-åriga oskulder är allt annat än sextokiga.

Kåta, garanterat. Sextokiga däremot är desto mer tveksamt.

Läs även dessa inlägg:

5 tankar kring ”tankar kring det här med ålder

 1. Emma

  Tycker det är kul att läsa din blogg. Dels för att den handlar om sex men du skriver även bra och har många tankar om sex. Men att sextokiga 18-åringar inte finns vet jag inte om jag kan hålla med om, det beror självklart på när de förlorade oskulden också. Själv tycker jag väl att min kåthet är lika stor som min sextokighet (?) och jag är 18. Men detta varierar ju som med allt annat.. Du kanske skulle kunna ge en definition på sextokig så jag får se om jag bara är en kåt 18-åring? =)

  Svara
 2. klumpesnusk

  Jo, men jag menade ju alltså de som är oskulder. Har man blivit av med oskulden några år innan 18-årsdagen så är det ju klart att man hunnit utveckla en sexualitet och en glädje för sex.

  (jag använder 18 år som den måttstocken eftersom 18 år är gränsen för byxmyndighet i det stora landet i väst, där man producerar massor med porrfilmer med titlar i stil med Assfucking Virgin Angels eller liknande)

  Man kan inte utveckla en vild sexualitet utan att faktiskt ha haft sex, är väl ungefär den poäng jag försökte göra. Att den sexgalna 18-åriga oskulden är en myt. Däremot, den sextokiga 18-åringen som faktiskt har knullat runt, det är en verklighet.

  Svara

Skriv en kommentar!