sex i bastun

Jag gillar att bada bastu. Det är sensuellt på nåt vis att sitta där och svettas ut sin smuts, fundera på livet, prata strunt med de man delar värmen med. Man är naken, det är en gemensamhet och man kan slappna av utan att känns fåniga krav från samhället utanför dörren. Med jämna mellanrum springer man ut och spolar av sig svetten och smutsen. När det hela är överstökat känner man sig otroligt fräsch och ren, in i varenda springa på kroppen och på ett sätt som ingen dusch kan åstadkomma.

Men jag fascineras över hur många nakensiter på nätet som tror att en bastu är nåt slags sex-klubb. Man ser tonvis med bilder på tjejer som fläker ut sina delar inuti en bastu. Detta mest troligt eftersom bastu fortfarande är nåt exotiskt för våra vänner borta i det stora landet på andra sidan atlanten.

Tittar man lite närmare ser man dock att hela grejen såklart är fejk. Tjejerna har smörtjs in med nåt slags matolja för att se glansiga ut, men de är aldrig svettiga. De är aldrig glansiga i ansiktet eftersom detta skulle förstöra deras make-up och frisyr.

Man är inte vacker i en bastu. Men åtminstone jag blir ofta väldigt upphetsad av bastubadande. Kanske är det värmen som får hormonerna att börja svalla, och vips vad det är sitter man där med ståkuk om man inte är försiktig. Beroende på sällskapet kanske det inte spelar så stor roll ändå. Men att faktiskt knulla i en bastu, det är nånting som jag kan intyga är knepigt. Även om bastun inspirerar till kåthet så är det inte speciellt kul att knulla i densamma. Det är fruktansvärt varmt, det är oftast väldigt fuktigt.

Men upplevelsen kan vara intressant ändå, men man bör nog ha en hink kallvatten redo efteråt. Annars kanske man får hjärtattack av värmen och ansträngningen eller nåt 🙂

Ett exempel på bild jag pratade om ovan…

photo016

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!