Renrakat

Det här med könshår är ganska intressant egentligen. Varför vi får hår kring våra könsdelar är ju lite omtvistat. Kanske får vi det för att få ett tydligt tecken på könsmognad? Eller kanske är det en kvarleva från tiden då vi var täckta med hår? Ett som är säkert är dock att könshåret precis som underarmshåret hjälper till att hålla oss rena därnere. Det forslar bort bakterier och skyddar huden mot slitage.

Ändå rakar många bort sitt könshår. Jag erkänner villigt att jag själv tillhör den skara människor som ansar i rabatten och som gärna håller mina dingelbär släta och fina.

Tidigare idag rakade jag mig helt igen. Det har dröjt sedan i somras, och under hösten har en tjock snårskog vuxit fram runt picken. Sambon har knorrat lite över hår i näsan, och till sist tog hon trimmern och trimmade ner det värsta så att hon åtminstone kunde leka med munnen utan att få en massa kittlande hår överallt. Men det har dröjt med slätrakningen. Jag har svårt att säga varför, ren och skär lathet skulle jag nog tro är den riktiga orsaken.

Men det här med könshår är rätt fascinerande. Det är fascinerande hur många åsikter det finns kring det. Porrpung är ju ett rätt etablerat begrepp, och porrpung är något som jag själv föredrar att min pung ska vara. Det är skönt när huden är len och fin, man vill sitta hela dagen och smeka sin apparat.

Men sett ur en rent estetisk synpunkt tycker jag hemskt mycket om könshår. Som i det föregående inlägget poängterade jag att jag kan vara lite udda med vad jag gillar, och jag är rätt förtjust i buskiga kvinnomusar. De är inte praktiska, vill man djupdyka och ägna sig åt lite tunglek på klittan är en hårig mus definitivt i vägen. Då är det slätrakat som gäller. Men rent estetiskt så älskar jag verkligen en riktigt hårig fitta. Den är vacker att se på, och varje mus är ju unik i sin skönhet. Så även är det mycket individuellt fall-till-fall. Min sambo exempelvis har en enormt vacker vulva, såväl när den är renrakad som när den är lite (eller mycket) lurvig. Jag älskar att smeka den, känna hur den öppnar sig, och hur hårstråna blir sådär fuktiga. Eller när den är slätrakad att smeka de lena läpparna, känna daggen rinna ur henne.

Jag upplever ofta att porrbranschen idag har en väldigt förvriden syn på det här med kvinnor. Givetvis kan man debattera det klassiska om att det är en förnedrande bransch, etc etc etc. Det är en debatt som jag inte orkar ge mig in i eftersom det finns så många vinklar av den.

Men är jag verkligen ensam om att vara trött på utsvultna blondiner som ser ut som Barbie mellan benen? Det här är en av många orsaker till min förtjusning för porr från 70- och 80-talet. Kvinnor såg ut som kvinnor då. De hade former, kurvor, ordentliga ben och lår och tuttar. Och de hade hår mellan benen.

Jag måste erkänna att jag är väldigt inkonsekvent i mina åsikter kring könshår. Ena dagen tycker jag att kvinnor ska släppa loss och odla en stor fin buske mellan benen och nästan dag tycker jag att en renrakad fitta är det finaste som finns. Men en sak är säker: jag tycker alltid kvinnor ska välja själva hur de vill ha det mellan benen och under armarna.

För det är ju så att alla kvinnor är vackra så länge de är sig själva.

abby_winters_daniela162

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!