rätt plats för rätt sats

En nästan ofrånkomlig händelse inom människans sexliv är att när mannen får orgasm sprutar det sperma ur kuken. Det är väldigt sällan som en orgasm inte följs av en ejakulering, och det råder många åsikter kring hur denna lilla kaskad med kladd ska hanteras.

(Det går att få torr-orgasmer. Man kan träna sig till att få det, men det kräver viss disciplin. Jag själv har bara fått torr-orgasm några gånger, och alltid av en ren slump. Men så gott som alltid så sprutar killar när det går för dem.)

Inom porrfilmens värld är ansiktssprut det vanligaste. I bästa övergrepps-stil så drar man ut kuken ur hålet, greppar tjejens ansikte och låter kaskaderna landa i ansiktet på henne. Jag själv är inte så förtjust i det sättet, det känns lite för förnedrande för mig. Jag vill inte få massor med kladd i mitt ansikte, och min sambo är inte förtjust i idén heller. Ibland oroar jag mig att porrfilmer kanske omedvetet skapar en dålig trend där, att tjejer börjar tro att killar vill lägga satsen i ansiktet på dem, och killar tror att tjejer vill få sprutet i fejset.

En annan klassiker är ju att svälja den. Det är jag däremot väldigt förtjust i, när min sambo suger av mig och helt sonika sväljer min sats. Det känns sexigt och intimt. Eller att spruta över hennes bröst, det är också nåt jag gör med förtjusning. Men min favorit är att knulla henne och spruta inuti henne. Det känns speciellt, att känna hennes fitta runt mig och tömma min sats inuti henne.

Svårt dock att utse en favorit. Alla är skoj, sköna och sexiga på sitt sätt.

En gång sprutade jag på hennes fitta. När jag var nära drog jag ut, runkade och sprutade ner hennes renrakade mus. Nu när jag tänker på det är det nånting jag vill göra om!

Hur gör ni andra människor med satsen?

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”rätt plats för rätt sats

 1. Smojo

  jag gör ju inte av den, men jag tar den.
  Som oftast är det bekvämast att ta den i munnen och svälja pga att det då försvinner och man kan använda värdefull tid till kyss, smek och kram efter sex. Men det är väldigt sexigt att ta den någonstans på kroppen, dock inte ansiktet. Jag föredrar som de flesta innuti. Att känns kuken ejakulera i mig är helt fantastiskt!

  Svara
 2. EnSomÄlskarAttBliSattPåPlats

  att svälja sperman, och känna att man har massa sperma imagen och känna att det sitter i halsen samt känna hur munnen fortfarande känns kladdig är härligt. Det bästa då är om killen då börjar kyssa en. härligt härligt

  Svara

Skriv en kommentar!