onanera

min sambo har en nästan omättlig sexuell aptit. Jag har ofta svårt att hålla kuken hård i samma tempo som hon håller sin fitta blöt, och därför blir det ofta att hon onanerar för sig själv när jag inte är på humör. Det gör mig ingenting alls, tvärtom tycker jag det är lite charmigt. Att onanera tycker jag är en väldigt intim och personlig sak, och därför tycker jag det är mysigt att få vara delaktig i det och höra henne ha det skönt.

Men nu har det gått två veckor utan sex mellan oss. Den enda orsaken till det är att hon är bortrest. Vi har båda beklagat oss över den obefintliga knullfaktorn som detta innebär, men jag har å andra sidan upptäckt hur kul det är att runka för mig själv. När hon är här har jag nämligen inget som helst runkbehov eftersom min kuk alltid har tillgång till en mer än villig fitta att djupdyka i.

Men jag tror fler människor borde onanera. Jag har en god vän som aldrig fått orgasm, och hon säger själv att hon aldrig onanerat. Hon kan ha det väldigt skönt när hon har sex, men hon har såvitt hon vet aldrig fått en orgasm. Hon tror (och jag håller med) att det beror på att hon inte utforskade sin sexualitet i tonåren, vilket är den tid då de flesta börjar utforska den. Man onanerar varje dag, och man har sin sexdebut.

Att onanera är egentligen ingen ”reserv” liksom. Jag har inte onanerat enbart eftersom min sambo mer än villigt uppfyller mina sexuella behov. Hon tar inte illa vid sig att jag inte har knull-lust i samma tempo som hon, och det är jag tacksam för. Efter att jag skrivit klart det här tror jag förresten att jag ska gå iväg och dra en handtrall och fantisera om nån härligt mullig fröken som tar emot min sats på sina stora tuttar.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”onanera

  1. SwedishTeen

    Att ha en sambo som är oftare kåtare än vad man själv, är nog en av de största drömmar man kan ha, enligt min mening.
    Jag är avundsjuk!

    Sen tror jag med största sannolikhet att du har rätt. Att det är genom egen utforskning som man kan lära sig själv till fullo.

    Svara

Skriv en kommentar!