mulligt är sexigt!

Inga direkt djupare funderingar idag, jag ville bara klämma in (hoho) den här bilden så fler kan få njuta av den. Minns dock inte var jag hittade den, men en riktigt sexig kurvig dam föreställde den.

Jag tror jag måste skaffa mig ett konto på Ishotmyself nån dag. Verkar som det finns mulliga tjejer där, och sånt tycker vi om! Den här tjejen ser ut som en riktig gudinna, det enda som är trist är att hennes ansikte inte syns. Men kolla in den där mjuka magen! och de där härliga tuttarna som bara skriker efter uppmärksamhet. Sen kan man alltid sära på hennes ben och ägna den där precis lagomt lurviga fittan lite uppmärksamhet. Älskar den där triangeln vid musen, venusberget som höjer sig lite över omgivningen…

Ja, henne hade jag inte tackat nej till. Tror gärna sambon hade engagerat henne i en mysig trekant 🙂

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”mulligt är sexigt!

 1. mikky

  Ohh dina tuttar är så vackra vet du jag vill vara lesbisk jag vill suga dina tuttar och din fitta och ha sex ohhh men det går ju inte men jag gillar snusk ohh
  jag gillar din fitta heheh jag

  Svara
 2. Heman_67

  Wow! Mulligt ska det vara! När jag sluter mina ögon, ser jag henne och mig nakna…

  Svara

Skriv en kommentar!