min sexnovell

Det här är en sexnovell som jag skrev för lite mer än ett och ett halvt år sen. Jag hoppas den uppskattas, det var skoj att skriva den. Inspirationen kom från en god (och väldigt sexig) vän som jag ofta fantiserade om.


Jag hör hur du rör dig ute på min soffa. Jag hör din andning, och jag hör hur du snurrar runt och försöker somna. Du suckar och jag märker att du inte trivs.

Plötsligt hör jag hur du ställer dig upp. Jag ser dig komma in i mitt lilla sovrum, och månskenet lyser upp dig bakifrån.

Du frågar om du får sova med mig, och jag säger att det är klart du får. Jag ser hur du nickar, och sedan ser jag hur du drar av dig den t-shirt du haft på dig, och hur du kliver ur trosorna. Jag blir lite överraskad, men jag hinner inte reagera förrän du glider ner mellan lakanen.

”Du behöver inte de här längre” säger du, och drar av mig kalsongerna. Trots att jag normalt sover naken så behöll jag dem på av god ton. Men nu ligger vi här båda, helt nakna. Du kryper nära mig och jag känner hur din andedräkt smeker min hals. Även om jag känner mig spänd och osäker så känner jag mig ändå väldigt trygg i din omfamning.

Jag känner hur din mage och dina bröst trycker mot min vänstra sida, men effekten är mer avslappnande än upphetsande. Vi somnar, och jag är ganska säker på att jag känner dina läppar mot min hals precis innan jag försvinner in i drömlandet.

Precis som vanligt så blir inte min sömn obruten. Jag har ju aldrig sovit speciellt bra, och det blir svårare att slappna av när man har en vacker, naken kvinna i sin säng. Jag försöker hålla mig lugn men tankarna flyger in i mitt huvud. Det är det vanliga bruset, ingenting särskilt, och jag öppnar ögonen. Det är fortfarande mörkt ute, men det syns att gryningen är på väg. Jag tittar över på min vänstra sida, och ser dig ligga där. Du sover som en stock, din andning är långsam och regelbunden, och dina ögon är slutna.

Jag försöker vända mig på sidan så att jag kan se dig, och försöker att göra det så försiktigt som möjligt. Tyvärr misslyckas jag, och du vaknar.

”förlåt, det var inte meningen att väcka dig.” mumlar jag.

”Sssh, det gör ingenting. Slappna av. Kryp närmare mig, det är så skönt att hålla om någon.”

Jag kryper så nära jag kan, och jag känner hur våra kroppar trycks mot varandra. Du är enormt mycket varmare än mig, nästan som att trycka mig mot en ugn.

Vi ligger där och gosar, och plötsligt så känner jag dina läppar mot mina läppar. Kyssen är långsam och väldigt omtänksam, och jag besvarar den girigt. Jag låter min tunga smeka dina läppar, och du öppnar din mun och jag känner hur min tunga gnider mot din tunga. Kyssen övergår till öppet hångel och jag känner hur jag blir mer och mer upphetsad.

Jag känner också hur du börjar smeka mig, och jag rör försiktigt vid dig. Din andning hoppar till lite, men jag börjar sakta smeka din mage. Försiktigt rör jag vid dig, jag känner hur din hud är slät och jämn, och mina händer njuter av att röra vid dig.

Njuter gör jag också av att du rör vid mig. Dina varma händer smeker min kropp, får mig att slappna av, och vårat hångel gör mig mer och mer upphetsad. Jag känner hur din hand glider ner mot mitt skrev, och sakta tar du min halvstyva lem i din hand och börjar mjukt gnida den.

Jag slutar smeka din mage och flyttar min hand till ditt bröst. Din styva bröstvårta pryder bröstet som ett geléhallon på en tårta, och jag böjer mig ner och låter min tunga glida runt på den. Du smakar lite sött, men också lite syrligt. Du flämtar till, lutar dig bakåt och ändrar ställning så att du ligger på rygg istället.

Du smeker mig på ryggen, och jag tar ditt bröst i min mun. Det passar perfekt i min hand, och jag masserar det mjukt medan min tunga spelar över din vårta. Du suckar njutbart, och jag känner hur jag blir styvare och styvare eftersom din hand leker med min kuk.

Vi säger ingenting, utan vi låter våra instinkter sköta pratet istället. Jag byter till ditt andra bröst, tycker att det förtjänar samma uppmärksamhet, och under tiden så låter jag min högerhand glida ner längs din kropp, ner mot din mus. När jag kommer nära så känner jag nästan hur värmen strålar ut från den, på samma sätt som från ett element en kall vinterdag. Du särar på benen och låter min hand smeka dina blygdläppar. Mina fingrar glider mjukt över de släta läpparna, och försiktigt så särar jag på dem och känner hur din saft omedelbart sköljer över mitt finger.

Jag tar mitt finger och för in det i ditt sköte. Det blir omedelbart blött. Jag för ut det och för upp min hand mot dina läppar. Girigt så slickar du dina egna safter från mitt finger, och när jag låter min tunga glida in i din mun känner jag också den salta men ändå goda smaken.

Sakta låter jag min hand glida över din kropp, mjukt masserande dina bröst och smekandes över din hud. Sakta glider den ner mot ditt kön, och där börjar jag mjukt att massera din klitoris. Du stönar tystlåtet, och ett leende sprider sig över dina läppar.

Din hand har aldrig lämnat min hårda kuk, och nu känner jag hur du börjar smeka den i mer ojämn takt. Det var länge sen jag var så här kåt, och det var länge sen jag var så hård. Din hand flyttar ner mot min pung, du tar mina kulor och väger dem i din hand ungefär som om du provlyfte ett par ägg.

Våra kroppar gnider mot varandra, och jag hör hur din andning blir snabbare. Plötsligt så tar du bort min hand från din mus, och du instruerar mig att lägga mig på rygg. Jag lyder dina instruktioner och du flyttar dig ner en bit. Hukandes över min kropp så griper du mjukt tag i min kuk och för den in i din mun. Jag flämtar till, det är så skönt att jag inte kan samla mina tankar. Din tunga leker över mitt ollon, och dina händer masserar både min kuk, min pung såväl som min övriga kropp. Din varma mun glider upp och ner över mitt hårda skaft, och det känns obeskrivligt skönt. Jag tror att jag stönar, men jag har svårt att veta vad jag själv gör.

Efter en stund av enorm njutning så slutar du suga mig, och istället så grenslar du mig. Med ena handen så håller du i min kuk och riktar den likt en sexmissil mot ditt kön. Den andra handen använder du för att balansera dig, och du lutar dig fram och kysser mig hungrigt.

Jag känner hur mitt ollon nosar i din ingång, och sakta så sänker du dig ner på min styvhet. Din värme omsluter mig, och jag känner hur din saft börjar rinna ner längs min lem och förvandlar mitt könshår till en varm, kladdig buske. Jag kippar lite efter andan, och jag hör dig sucka nöjt medan du din mus tar emot mig helt.

Inne i dig känner jag hur dina fittmuskler kramar om min kuk med mjuk sensualitet. Du börjar röra på dig, glida upp och ner längs min stav och känslan går inte att beskriva med ord. Dina bröst gungar bara några centimeter från mitt ansikte, och jag sträcker ut min tunga och låter den leka med dina bröstvårtor. Mina händer smeker din mjuka kropp, greppar om din rumpa och låter fingrarna försiktigt glida mellan dina skinkor. Mina händer glider över din rygg, smeker din nacke och försvinner sedan ner och smeker dina ben. Jag känner hur du börjar svettas. Din hud blir varm och lite fuktig, och jag känner en svettdroppe falla från din panna ner på min bröstkorg.

Det är nästan fullt dagsljus ute, och det lilla ljuset som tränger in i mitt sovrum lyser upp det sexuella skådespelet. Mina ögon verkar ha ett liv av sig själv, och det är så skönt när du rider mig att det är svårt att hålla ögonen öppna. Men de gånger jag lyckas öppna dem så ser jag samma gudomliga syn varje gång.

Jag ser din kropp, din fina runda sexiga kropp som grenslar mig, och jag ser hur min kuk med ett jämnt guppande försvinner in i dig. Jag ser hur dina bröst skuttar omkring, och jag ser hur ditt ansikte har en grimas av sensuell glädje.

Men det är svårt att hålla ögonen öppna, och jag låter mina händer utforska istället.

Min orgasm närmar sig, och jag tror du märker det på min ökade andhämtning. Jag hör hur du flåsar och flämtar, och jag lyckas viska att ”snart går det för mig”

”bra!” säger du med bestämd ton, och ökar takten. Din fitta har förvandlat mitt skrev till en ocean av kåtsafter, och hela sovrummet luktar knull. Jag lyckas öppna ögonen och ser hur en amazonkvinna, svettig och naken, rider mig.

Till sist kan jag inte hålla mig. Jag kommer att explodera, och jag flämtar ur mig att

”NU NU NU NU”

Fortare än ögat kan uppfatta så har du hoppat av mig, och bestämt greppat min svullna kuk. Snabbt börjar du runka den med ett grepp jag aldrig känt förut.

Så, plötsligt. Mitt mellangärde börjar vibrera och min orgasm skakar min kropp. Jag kan inte vara tyst, utan skriker och kvider utom all kontroll. Mina muskler spänner sig och min kropp ställer sig nästan i brygga när det händer:

Min kuk exploderar i en fontän av säd, och med ett leende på läpparna så runkar du den oavbrutet. Sperma landar överallt på oss, och det känns som om nån ersatt min kuk med en brandslang. Trycket är enormt, och det verkar aldrig ta slut. Min säd plaskar ner på mig själv, men det mesta verkar landa på dig. Det landar sperma på din mage, på dina bröst, på dina ben, i ditt hår, och en liten skvätt landar på din överläpp. Med ett fniss så åker tungan ut och du slickar i dig dropparna.

Till sist så ebbar flodvågen ut. Det är både skönt och tråkigt. Skönt därför att det intensiva kaoset släpper min kropp, tråkigt därför att det var så ojämförligt skönt att ha kaos i kroppen.

Jag slappnar av och öppnar mina ögon. Jag ser dig sitta och milt hålla i min numera slaknande kuk. Ditt ansikte är sprucket i ett brett leende, och du fnissar lite för dig själv.

”Var det skönt?” säger du, men vi vet båda vad svaret är.

”Ohja. Jag trodde jag skulle lösas upp i en miljon bitar!”

”Bra! Nu går vi och duschar, och sen kanske vi kan ta hand om mig?”

Ditt leende har inte lämnat ditt ansikte. Jag ler tillbaka, och mår väldigt bra.

-SLUT-

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”min sexnovell

  1. Inspirationskällan

    Sedär, så den blev publicerad också? Innebär det att man är kändis nu?

    Svara
  2. Inspirationskällan

    Well, om det hjälper mig att få en gratisfylla nästa gång jag går ut, så kan det vara värt att vara kändis…

    Svara

Skriv en kommentar!