kvinnor är så otroligt vackra!

För några år sen hade jag och mina (dåvarande) bekanta en diskussion om kvinnor och män. Vi var rätt berusade, och det här var en högst icke-objektiv diskussion kring vad man föredrog. De flesta av de närvarande (heterosexuella) kvinnorna hävdade att män var vackra, så gott som alla närvarande (heterosexuella) män hävdade bestämt att män var fula och kvinnor var vackra.

Det kom till sin spets när en av oss killar konstaterade att ”om jag var kvinna hade jag varit lesbisk, för karlar är så otroligt fula!” och sedan fick skrattande medhållanden från många av oss andra.

Och det här tror jag fortfarande är sant för min egen del. Om man placerade min läggning på Kinsey-skalan (en skala som uppskattar sexuell läggning, där 0 är helt och hållet hetero och 6 är helt och hållet homo) så skulle jag nog landa nånstans på 0.5 eller däromkring. Jag kan uppskatta att en man är vacker, men jag känner ingen som helst attraktion till män. Detta till min sambos stora förtret, jag tror hon har nån fantasi om att få vara med två bisexuella män. Sorry darling. Jag är dock såpass trygg i min sexualitet att jag inte varit rädd för att utforska den, och jag har gått på såväl bögfester som hånglat med killar. Ingendera gav mig nånting, och det senarenämnda kändes för mig som att kyssa en köttbit.

Så jag är ganska tydligt heterosexuell. Jag älskar verkligen kvinnor, och ett tag älskade jag dem så mycket att jag blev socialt handikappad i deras närvaro. Det var mindre lyckat, jag satte dem på en piedestal och dyrkade dem som gudinnor. Tyvärr gör många killar så här, bygger upp en magi kring kvinnor som gör dem ouppnåeliga och sen blir man frustrerad för man kan inte charma dem tillräckligt för att få dem att sära på benen.

Kvinnor är vackra. Jag kan inte få nog av dem. Som jag nämnt tidigare är jag extra förtjust i mulliga kvinnor, och trots att många kallar det för en ”fetisch” tycker jag inte att det är en korrekt beskrivning. En fetisch är ju ett nästan sjukligt begär till nånting. Har för mig att en fetisch definierades som nånting en person krävde för att kunna njuta, och om fetischen saknades fanns det ingen chans för personen att njuta. Och detta stämmer inte på mig. Jag älskar mulliga kvinnor, men det är inget krav för att jag ska kunna ha det skönt eller uppskatta hur vacker kvinnan är. Det finns flera tjejer jag sett som varit allt annat än mulliga, men som ändå har hetsat upp mig.

Fler kvinnor borde arbeta på att acceptera sin egen skönhet. Visst, det låter rätt neo-hippie att säga ”alla är vackra på sitt sätt” men det är ju sant! Skönhet ligger i betraktarens öga, och kvinnor speciellt borde förstå att det är egentligen så det ligger till. Alla kvinnor är vackra, sen är det en fråga om subjektiv smak huruvida man attraheras av dem.

Kvinnor är så estetiskt tilltalande att jag börjar slå i kanten för hur mitt ordförråd ska kunna beskriva dem. De är utrustade med kurvor och linjer i en sån kombination att öga och skrev inte kan bli mätt på det. Bröst, rumpor, höfter, blygdläppar – allting är en symfoni av perfektion i proportion. Jag blir alltid lika sorgsen när nån vilsen själ plastikopererar sig bortom igenkännande.

Ni är ju så himla vackra!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”kvinnor är så otroligt vackra!

  1. :o)

    Hejsan! :o)
    Jag bara liksom rammlade in har,o kan inte lata bli att saga nat. jag kanner mej bade lycklig(att de fanns sanna man) o smickrad pa natt satt av din beundran av kvinnan .. En akta MAN! :o)

    Kram fran Grekland

    Svara

Skriv en kommentar!