kändisar som jag gillar att tända på

jag har precis sett den senaste filmen i Pirates of The Carribbean: Dead Mans Chest. Helt okej film, men jag måste få säga att Keira Knightly har potential.

Potential för att göra mig väldigt upphetsad, vill säga. Förutsatt att hon förändrar två saker i sitt liv

1. Hon börjar äta igen så hon väger mer än 35 kilo och faktiskt får lite former.
2. Hon slutar svälta sig själv och börjar äta igen och får tillbaka eventuella kurvor.

Alltså, det är alldeles för lite att hålla i på den tjejen! Men om hon la på sig lite kurvor så skulle hon komma tvåa efter min favorit bland sexiga tjejer på vita duken: Kate Winslet. Kate Winslet är SÅ SNYGG i Holy Smoke. Jag kunde inte fatta vilken bonus filmmakarna inkluderat där. Poff pang mitt framför ögonen knallar Kate runt naken i öknen och ser hur fantastiskt härlig ut som helst. Inte för att låta som en testosteron-stinn kille eller nåt, men om Kate knackade på dörren och insisterade på att knalla runt i lägenheten utan kläder så skulle jag ha väldigt stora problem att behärska mig. Sen skulle jag få ett stort ”problem” mellan benen, if you know what I mean.

Spana in de här bilderna på henne:

kate_winslet05kate_winslet04

Älskar speciellt bröstvårtorna i den där andra bilden… de där godingarna skulle jag inte ha nåt emot att lära känna närmare. Misstänker starkt att min sambo (som är lite bi sådär i största allmänhet) inte heller skulle ha nåt emot det.

Spana in den här fina busken hon har mellan benen också:

kate-winslet-nude-beaver-2-holy-smoke

Jajamensan. Mycket fint.

En annan kändis som jag tycker om att titta på men som mig veterligen inte har råkat visa sig naken är Kelly Clarkson. Ni vet, hon som vann American Idol för några år sen, gjorde en totalsopig film och som bytte stil totalt och sjunger mera rockiga saker. Hon ser jävligt fräsch ut, skulle inte ha nånting emot att se henne naken eller t.o.m. få doppa veken i hennes stearinpöl.

Keira skulle definitivt kunna platsa på min drömlista, om hon bara började äta igen. Fy för alltför skinny brudar.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!