en trekant i framtiden

Min sambo är lite lätt bisexuell. Ett faktum som jag själv på alla sätt och vis finner inspirerande och upphetsande. Det har sina praktiska fördelar också, vi kan båda titta på nakna tjejer och bli upphetsade. Hennes bisexualitet sträcker sig dock enbart till den fysiska biten, hon tror inte hon skulle kunna bli kär i en tjej. Allting är relativt antar jag.

Men jag vet att hon längtar efter mer kvinnligt kön. Innan jag träffade henne hade hon en mild trekant med två dåvarande bekanta, och tydligen tillfredsställde detta inte hennes lust efter fitta. Tvärtom verkar det bara ha öppnat den ännu mer, eftersom det tydligen var en lite frustrerande tillställning.

Så vad hindrar oss från att bjuda in någon söt tjej som är villig att snuska sig med oss? Jo, det är faktiskt jag som gör det. Tyvärr. Det tråkiga är att jag har ofta vissa problem med att särskilja på sex och kärlek, och jag blir mer och mer övertygad om att människans natur är att INTE särskilja på sex och kärlek. Men jag är lite flummig på det sättet.

Men jag tror det krävs en viss trygghet i ett förhållande innan man kan börja bjuda in andra människor att dela kåtsåserna med en. Eller är jag helt ute och cyklar? Kanske är verkligheten att människan inte behöver en orsak att ha sex, vi behöver bara en plats.

Tyvärr är det min egen osäkerhet och mitt bristfälliga självförtroende som är de största käpparna i hjulet för nåt sånt här. Tro mig, i min FANTASI tycker jag tanken på att dela min sambo med en tredje person är ytterst inspirerande! Jag gillar både tanken på att dela henne med en tjej, eller kanske t.o.m. en mysig dubbelmacka där jag och en annan kille är brödet och sambon är pålägget klämt mellan oss? I fantasin är allting möjligt. Verkligheten däremot? Där måste jag tyvärr få känna mig trygg i min relation med min sambo, och trygg i relationen med den tredje parten.

Jag vet ju att min sambo älskar mig, och jag vet att även om hon knullade nån annan skulle det inte ändra att hon älskar mig. Men nånting i mig bara börjar gnissla när jag försöker se det som en verklig händelse. Ah, denna förbannade oro och detta vissna självförtroende! Damn you!

Men jag blir nyfiken…

Hur ska man göra med en tredje partner i sitt sexuella förhållande? Ska det enbart vara en fysisk grej eller ska man se det som en slags Vän-Plus, en vän som man fikar med likaväl som gökar med? Man har ju hört om alla de som försökt introducera den här trekants-spänningen i sina förhållanden bara för att upptäcka att det var katalysatorn till förhållandets undergång. Människorna blir svartsjuka och tror att man blir lurad, och sen är det dödsdömt. Jag själv skulle ju helst vilja vara den som har en Vän-Plus, och inte bara ett (som jag tycker) vandrande knullstycke. Jag kanske är en drömmare, men jag vill kunna umgås med mina sexpartners även utanför sängkammaren (eller var man nu väljer att doppa veken!).

Ah, det finns många vinklar på en trekant, skulle man lite vitsigt kunna säga.

Men som sagt. Min fantasi går vild när jag börjar fantisera om min härligt kåta sambo antingen lapandes en extra fitta eller få extra mycket kuk. Förhoppningsvis en dag blir det en verklighet också, och jag hoppas den blir skön.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!