bra porr, dålig porr

Porr är ett hätskt debatterat ämne. Det har varit omdiskuterat så länge mänskligheten kan minnas, och det kommer säkerligen att vara det så länge människor är villiga att betala för (eller ladda hem) att se människor knulla.

Säkerligen finns det många åsikter kring porr. Det är ju välkänt att feminister anser det vara kvinnoförnedrande, samtidigt som många inom branschen säger att det inte alls är så. Sanningen är nog ganska mångfacetterad, personligen tror jag att porrbranschen inte är speciellt annorlunda mot nån annan bransch egentligen. Men kanske är jag naiv…

Hursomhelst är det inte det som det här inlägget handlar om. Det handlar om vad jag gillar inom porr. Som jag nämnt tidigare är jag inte så megaförtjust i modern porr. Med modern porr menar jag porr där nåt anonymt muskelberg drar ut sin enorma kuk och knullar nån späd liten blondin i alla hål, alltmedan hon stönar extremt fejkat skriker ”OH YEAH FUCK MY ASS!” och liknande djupsinniga saker. Den typen av porr är tråkig tycker jag, även om jag ser den när jag är kåt eller uttråkad. SÅn porr är… hmm… konstruerad är nog den bästa beskrivningen jag kan komma på. För konstruerad är precis vad den är. Den är inte representativ för mänsklig sexualitet på något vis, och den är otroligt konstgjord. Det finns få tjejer som jag tycker är snygga i såna porrisar. Ett undantag är nog Gianna Michaels, hon kan jag inte se mig mätt på faktiskt.

Men den mesta av den typen av porr är ganska tråkig. Med risk för att låta som ett tråkigt flummo, men man måste komma ihåg att hjärnan är den största erogena zonen i våran kropp. Kanske är det min lite mer feminina sida, men jag vill ha porr som är mer i stil med The Good Girl. Det är i min mening en riktigt skön porrfilm. Man får lite humor och ironi på köpet, och filmen är gjord med glimten i ögat. Den är dessutom släppt under en s.k. Creative Commons-licens vilket betyder att den får distribueras i princip hursomhelst, och vem som helst får gratis ladda hem den för privat avnjutning – utan att vara brottsling! Filmen är dessutom regisserad av en kvinna som kallar sig Erika Lust. Hennes blogg går att hitta här: http://erikalust.blogspot.com/

Enda egentliga minuset med den filmen är kanske att den är relativt kort, och att brytningen är ganska påtaglig. Men sexet är det inget fel på, och t.o.m. min sambo som tvärtemot mig är mer förtjust i modern porr med mindre snack och mer knull tyckte själva akten var helt okej. Dock tyckte hon den var lite tråkig i intrigen, men som sagt, hon föredrar mera hårdknullande i sina filmer (och i sängkammaren!) 🙂

Porr är ju ett subjektivt ämne. Antingen gillar man det, eller så gillar man det inte. Och om man gillar porr, då är det ju fritt fram att välja precis hur man vill. Porr finns i alla varianter, och det är bara att hitta det som får en hård/blöt beroende på vad som sitter mellan benen.

Det är som Sigmund Freud sa: Det enda onormala sexuella beteendet är att inte ha nåt alls

Helt orelaterat till nånting ovan (förutom att folk är nakna i den) tänker jag länka till den här bilden. Den är så jävla läcker, jag älskar såna här siter som visar riktiga tjejer!

g_poolgirlssample

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!