analsex

Det finns många saker som ett par kan ägna sig åt i sänghalmen. Analsex är en av dessa, och precis som med det mesta i sexväg är det en högst subjektiv erfarenhet. En del gillar att ta den i prutten, och andra gillar det inte.

Min egen analsex-debut hände för ca fyra år sen. Min dåvarande flickvän hade mens, men var ändå ruskigt kåt. Hon blev nästan ofelbart fruktansvärt kåt precis före, under och efter mensen, men jag har aldrig varit förtjust i att ha sex under mensen. Jag hade föreslagit ett rumpknull som ett alternativ, men hon hade alltid tackat nej. Lustigt nog hade hon heller aldrig provat att få kuk i rumpan, men hon var helt övertygad om sin åsikt.

Men så en lingonvecka var hormonerna vildare än vanligt, och hon erbjöd att bli penetrerad i rumphålet. Jag kände mig väldigt pilsk och såg fram emot att prova detta. Kåtsafterna gick högt i oss båda, och efter ordentligt med glidmedel tryckte jag sakta in kuken i bakdörren. Vi tog det mycket försiktigt, och när hennes ringmuskel slappnat av började vi knulla. Hon stönade friskt, och erkände efteråt att hon kanske varit lite hård i sitt fördömande av rumpknull. Hon såg det som ett trevligt alternativ, och analsexet blev standard när hon hade mens. Jag tyckte rätt bra om det, och trots att det fanns en del saker som man fick tänka på så var det skönt som bara den.

Men min nuvarande sambo har jag inte haft analsex än, men jag har sagt att jag gärna skulle ta henne i stjärten nån dag. ”oooh!” blev svaret. Ibland när vi knullar har jag försiktigt tryckt in ett finger i hennes rumpa, detta funkar bäst om man tar henne bakifrån, och det har uppskattats.

Med tidigare nämnda ex-flickvän provade jag även att försöka hitta min egen g-punkt. Den manliga prostatan kan ju kittlas via bakdörren på killar, och hon ville prova detta på mig. Jag kan inte påstå att jag var överförtjust i resultatet, det blev väldigt mycket pillande för relativt liten vinst, och överlag kände jag att min rumpa trivs bäst utan penetrering av olika föremål.

Analsex är ju idag standard inom porrfilmer, det är sällan man ser en riktigt våffla utan att kukarna åker in i analen. Jag tycker rätt bra om att se analsex på film, även om jag är väl medveten om att en del saker som visas på filmerna är sånt som kanske inte är lämpligt att efterapa i verkligheten. T.ex. när killen råknullar nån späd blondin i stjärten och sen får henne att suga av kuken. Rekommenderas inte i verkligheten, det som inte visas i filmen är att producenterna ger tjejen ett milt lavemang innan såna scener filmas. Jag är dock rätt förtjust i att se dubbelmackor, och om de är gjorda på ett sätt som tilltalar mig så tycker jag mycket om att se det. Dock är jag inte så förtjust i porrfilmer som är våldsamma mot tjejer, jag tycker inte om när killarna rycker tjejerna i håret eller kallar dem för horor. Effekten på mig är oftast avtändande, jag vill visa så mycket respekt och ömhet mot mina tjejer som möjligt, även när min kuk tänjer ut deras anal.

Det var nån film jag såg för massor med år sen, hittade på nåt fildelningsnätverk. Den var riktigt vacker, för att vara en porrfilm. ”Handlingen” var kring ett par, och det som fascinerade mig var hur paret verkligen uppförde sig som ett par. På nåt sätt fick man känslan att det inte bara var två vilt främmande människor som knullade framför en kamera, utan det var ett par som knullade. Många porrfilmer fokuserar kring just kameran, skådisarna tittar in i den och den känns oftast som en tredje (beroende på mängden knullare) deltagare. Men i den här filmen var kameran mer en passiv åskådare och paret som den tittade på ignorerade den helt och verkade fullständigt fokuserade på varandra.

Min favoritbit i den filmen var filmens enda analscen. Den var riktigt mysig, med dämpas belysning, svettiga kroppar och stön som inte var totalt överdrivet. När killens kuk saaaaakta trycks in i hennes rumpa, och hennes ryckiga stönande – ja, då var det nästan fulländat. Jag är nämligen inte heller så förtjust i analscener där killen bara plöööööjer in kuken i rumpan. Så gör man inte, man tar det sakta och varsamt och låter hennes rumpa anpassa sig till inkräktaren.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”analsex

  1. Pingback: Mens, menstruation, lingonvecka… at Klumpesnusk

Skriv en kommentar!